Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FERRERROO

KOCHANE DORADZICIE, CZY KUPIĆ TAKĄ TUNIKĘ?

Polecane posty

Gość FERRERROO

czesc,dziewczyny;) przepraszam, ze zanudzam was takimi tematami,ale wypatrzylam dzis w zarze taka koszule-tunike...ma fajny materiał, jest "porządnie" wykonana.ale niestety mam trudna sytuacje finansowa, tz. raczej nie kupuje sobie za duzo ciuchow...wiem,ze dla niektorych z was wydac 50 zl za bluzke to codziennosc, ale mysle, ze mnie zorzumiecie, i bedziecie potrafily obiektywnie doradzic, czy ta koszule mozna nosic takze pozniej(jesien) czy raczej jest typowo letnia?z czym ja laczyc,itd;) dziekuje za kazda rade, wiem, ze sa wsrod was takie,ktore potrafia sie ubrac i licze ,ze troszke mi pomozecie;) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118462/370506/FLORAL%2BCAMISOLE%2BTOP

Gość jak ci się podoba to
kupuj. Dla mnie 50 zł na bluzkę - to akurat dużo.

Gość ja ja!
Brzydka ale jak kto woli ; )

Gość janusz z bydgoszczyy
wypierrrdalay w podskokach i tak jestes polka z nadwaga i bez znajomosci jezyka angielskiego!

Gość Ala co ma kota
eee nie warto :(

Gość s s s
autorko brzydka ta tunika, nie kupuj

Czemu... jest fajna :) ja bym kupiła,a tez należę do osób, którym wydac 50zł na bluzke to sporo :0 ale ta można nosic na różne sposoby: do szortów, do dżinsów, do spódniczki dżinsowej, sztruksowej spódnicy, do eleganckiej spódnicy. jest uniwersalna :)

Gość FERRERROO
ma bardzo fany materiał, na poczatku kosztowała 169 zł... ma takie coś do podwijania ękawków-mogą być długie, albo krótkie nie mam nic kolorowego, kupuje same klasyczne,potrzebne rzeczy ale na kawe z kolezankami czasem fajnie byloby ubrac cos "innego"

Gość taka draka nijaka
Obiektywnie: Jest ladnie skrojona, wzor mi sie nie podba, ale da sie go nosic, tylko trzeba bardzo uwazac z czym i jak to bedzie sie komponowac z sylwetka. Ja osobiscie bym takiej nie kupila bo nie pasowalaby mi do zadnych ciuchow z szafy..

Gość STAr 21
nie w moim stylu ale kup ja skoro masz w szafie same szarosci :) na pewno ja nieraz zalozysz

Gość jak ci się podoba to
w sumie nie napisałam - mnie się podoba, akurat lubię takie wzory i w ogóle takie koszule.

Gość gruby czarny kot
tak, mozesz ja kupić, ale jak dla mnie coś podobnego mogłabys wyhaczyć, ja wiem, w jakimś lumpeksie.

zimą np. pod żakiet, czy jakis sweterek rozpinany, moim zdaniem jak najbardziej pasuje :)

Gość ja ja!
MANIAAAAAAAAA cudna jest ta koronkowa w z Twojego bloga!!!!!!!!!!!:)

jak dla mnie ten wzór nie jest za ciekawy , wręcz te kwiaty sa babcine, a 50 zł to jak dla mnie na bluzkę duzo, ostatnio kupiłam za10zł a najdrożej to chyba 18 zł