Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mam bogatego ch艂opaka...

Mam bogatego ch艂opaka...

Polecane posty

Go艣膰 Mam bogatego ch艂opaka...

Witam wszystkich. Mam 26 lat, i od roku jestem z bardzo fajnych ch艂opakiem. Jest to m贸j drugi zwi膮zek. Doskonale si臋 rozumiemy, nie k艂ocimy si臋, a mniej wi臋cej za rok planujemy razem zamieszka膰 (obecnie z r贸偶nych wzgl臋d贸w nie jest to mo偶liwe). Jest w tym wszystkim pewne "ale". Ot贸偶 ja jestem u pocz膮tku kariery zawodowej, zarabiam niewiele, i dodaj膮c do tego to, 偶e 偶yj臋 samodzielnie, z dala od rodziny - 偶yj臋 bardzo skromnie. A m贸j ch艂opak, pomimo i偶 m艂odszy o 3 lata - dzi臋ki temu 偶e jest na utrzymaniu rodziny, ma wysokie stypendium, oraz dorabia - 偶yje przy mnie jak ksi膮偶e, a co gorsze - lubi si臋 z tym obnosi膰 nie zwa偶aj膮c na to, 偶e ja nie mam nawet 1/10 tego, co on. Za jaki艣 czas i moja sytuacja si臋 poprawi, m贸j zaw贸d jest dobrze p艂atny, ale niestety - nast膮pi to dopiero za jakie艣 5 lat. 殴le si臋 z tym czuje, zw艂aszcza, 偶e on jest m艂odszy o 3 lata. Wychodzi to na ka偶dym kroku - np przy planowaniu wakacji, kiedy jemu si臋 marz膮 dalekie kraje, ja musz臋 stan膮膰 na r臋kach by pozwoli膰 sobie na tydzie艅 nad jeziorem w Polsce. I jak m贸wi臋 - jest mi przykro, bo on lubi si臋 ze swoim bogactwem obnosi膰, a dodatkowo ci膮gle narzeka!! A ma o niebo lepiej ni偶 ja. Prosi艂em go ju偶 2 razy, by nie szpanowa艂 przy mnie - nie pomog艂o. Czy kto艣 z Was jest w podobnej sytuacji, 偶e ma faceta ze znacznie grubszym portfelem? Jak sobie z tym radzicie, jak to u Was dzia艂a??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurcze blade niedpieczone
Zawsze b臋dziesz dla niego -> biednym kacz膮tkiem :( niestety

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach