Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka87.87

Wpadam w pułapke, on wie, ze zawsze bede czekac, ze zawsze bede dla niego

Polecane posty

Gość stokrotka87.87

Wpadłam w ten problem, a wlasciwie sama sie wkopałam. Dalam do zrouzmienia chlopakowi swoim zachowaniem, ze zawsze bede dla niego, zawsze mu wybacze, bede miec ochote sie spotkac itp Spotykamy sie ok 3 miesiecy, ale jesli on cos przewinie np spozni sie, nie oddzwoni, zlamie obietnice to wie ze podrocze sie, chwilke bede zla ale mi przejdzie i czuje ze on mysli ze bedzie tak zawsze;/ wkopalam sie i jak to zmienic moge?

Gość malo to facetow
wszystko mozna zrobic jak sie chce, ja mowilam ze nigdy nie rzuce palenia, porpsotu nie umialam rzucic i co juz 1,5 miesiaca nie pale. Poznaj jakiegos innego faceta. Na taka lajze pomaga inny facet. Jak to sie mowi, czym sie trujesz tym sie lecz:D

Gość ziutka_83
najprościej - następnym razem nie wybaczyć ot tak, ale nie o głupotę tylko o coś ważniejszego. Nie ulec, ale po prostu się nie odzywać, niech on się postara, niech przeprosi i obieca poprawę. I niech wie, że to ostatnia szansa. Inaczej nie będzie cię szanował

Gość stokrotka87.87
u nas utrwalilo sie tak, ze on np nie odezwie sie caly dzien, ale na drugi dzwoni i tlumaczy ze byl zajety praca (w to wierze i to prawda) ale ja zloszcze sie bo mogl napisac sms jakis zebym nie myslala co sie z nim dzieje..on przeprasza ale po chwili zachowuje sie normalnie bo wie ze mi przejdzie, powazniejszych przewinien nie robi narazie

Gość to nie prawda że jesteśmy
skazane na "tego jednego". Aby się pozbyć uzależnienie trezba: 1 - przyznać się, że jest się uzależnioną, jak alkoholik 2 - odciąć siłę całkiem od faceta, od którego jest się uzalaeżnioną 3 - stosować codziennie autosugestię: on nie jest mnie wrt, on mnie skrzywdził i będzie krzywdził, z nim nie ma żadnej przyszłości 4 - cenić spokój, które zyskuje się odcinając się od niego

Gość stokrotka87.87
ja nie chce tracic z nim kontaktu, spotykamy sie od 3 miesiecy, jest bardzo milo ja zaczynam sie angazowac, ale "nauczyl sie" ze ja zawsze bede chetna na spotkanie z nim, choc on nie zawsze ma czas..mysli ze ja dla niego bede miec zawsze