Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacjaleserowa

Opinie na temat nowomed KRAKÓW - light sheer duet

Polecane posty

Gość depilacjaleserowa

Witam chciałam sie dowiedziec czy ktoś z was korzystał z uslug firmy nowomed z Krakowa chodzi mi o depilację laserową - laserem ligt sheer duet? Czy bardzo boli? Czy faktycznie tym laserem cały zabieg odbywa się dużo krócej ?

Gość MoniaKlarysa
Miałam wykonaną depilację light sheer duet w estetica na Sławkowskiej. Zabieg nie jest bolesny, w trakcie znieczulają ci skórę bardzo chłodnym powietrzem, praktycznie nic nie czujesz. Sama metoda depilacji jest skuteczna - już za pierwszym razem redukuje około 3o% włosków. Ilość zabiegów jest kwestią indywidualną.

Gość gość
ja na depilację chodzę w Krakowie jedynie do drLegrand bo mają laser diodowy quick light przez co depilacja jest na prawdę bezbolesna.

Gość TikaMartinika
Ja byłam na depilacji takim laserem w Vici Clinic i naprawdę sobie chwale. Włoski zniknęły błyskawicznie. Wcześniej bałam się, że będzie boleć, ale nic z tych rzeczy - całość odbyła się w przemiłej, takiej prawie rodzinnej atmosferze i nie zabrała dużo czasu. Także gorąco polecam.

Gość ZadowolonaKlientkao
Depilacja laserowa jest świetnym rozwiązaniem dla każdego. Wystarczy kilka zabiegów, aby pozbyć się zbędnego owłosienia na zawsze. W Vici Clinic w Krakowie wykonują te zabiegi za pomocą nowoczesnego lasera Light Sheer Duet. Warto wypróbować - na pierwszy zabieg na każdą partię ciała dostaniecie zniżkę 50%.

Gość Lelakrakow
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane laserem Light Sheer Duet. Właśnie takim laserem dysponują w Vici Clinic w Krakowie. Zdecydowałam się u nich zrobić 3 zabiegi usuwania owłosienia z łydek. Efekt jest naprawdę świetny i polecam te zabiegi każdemu.

Gość larga
Warto skusić się na zabiegi depilacji laserowej. Takie zabiegi nie bolą jeśli są wykonywane za pomocą dobrego sprzętu. W Vici Clinic w Krakowie dysponują laserem Light Sheer Duet. Bardzo sobie chwalę ten laser, efekty były widoczne bardzo szybko.

Gość Pola898989
Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej, znacznie ułatwiają życie. Wystarczy kilka zabiegów - a spokój do końca życia. Polecam Vici Clinic w Krakowie - dysponują tam świetnym laserem Light Sheer Duet.