Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skarbeczek177

Co o tym myśleć? :(

Polecane posty

Gość Skarbeczek177

Jestem z moim chłopakiem pół roku. Od dwóch miesięcy bardzo się zmienił. Kiedyś przyjeżdżał kilka razy w tygodniu, słuchał mnie, liczył się z moim zdaniem, nigdy by nie powiedział na mnie ani do mnie złego słowa, nie było sms bez buziaka albo słowa np. kochanie. Zawsze wszystko tłumaczył i nie miał tajemnic. Kiedyś tylko dwa razy w tygodniu jeździł załatwiać interesy a teraz całkiem się przeprowadził a ja zostałam.Cały czas się kłócimy przez sms, przed wyjazdem obiecał, że będzie wracał na weekendy a dzisiaj mówi, że niby nie może. Coraz częściej zdarza mu się mnie wyzywać i mówić do mnie słowa typu "spier***aj" :( Później tłumaczy, że go zdenerwowałam :( Mam wrażenie, ze już w ogóle mu na mnie nie zależy :( Na sms odpisuje od niechcenia, bez buziaków tak jak kiedyś. A spotykamy się coraz rzadziej a jeśli już to każde spotkanie kończy się kłótnią :( Wszystko się sypie :( Nie jestem szczęśliwa, ale nie chcę zrywać, bo go kocham. :( Co mam zrobić? Jak to naprawić? Jak go zmienić? Rozmawiałam z nim ale to nie pomaga i cały czas słyszę "Jak Ci nie pasuje to zerwij", "nie wku***aj mnie" albo "To Ty się zmień" :(

Gość gfdsgfdsrew
zerwij z nim, wyjdzie ci na dobre.

Gość 5645yrthg
niech wypierala,,, zostaw go,niepozwalaj sobie na takie zachowanie ,nie ma szacunku na co ci taki ktos ??? yyyy zerwij kontakt i to jak najszybciej dobra koniec tematu ide kupe.