Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhiucfdsccvb ghgb

Czy 10 kg u dwulatka to niedowaga ?

Polecane posty

Gość jhiucfdsccvb ghgb

Synek ma 85 cm wzrostu i waży 10 kg, pediatra mówi, że to duża niedowaga i każe przytyc. Ale on nie chce jeśc. Wyniki krwi w normie. Martwię się :(

Gość niveaaaaaaa
moja corka tez tyle wazyla i nikt na sile nie kazal jej przytyc na 4 lata tylko 12, ale w tedy zaczely sie problemy z migdalami malo jadla mielismy 2 zabiegi- dzis wazy prawie 18 kg ma 6 lat

moj synek ma ok 70 cm i wazy prawie 10 kg ima 5,5 mc. i nie ma nadwagi poprostu jest z tych duzich dzieci. ale kolezanki 3 letni chlopiecwazy 13 kg i wcale ie wyglada na jakiegos chudego

Gość jhiucfdsccvb ghgb
Mój jest chudy, widac żebra. Bardzo malo je, obiad zje raz na 3 dni, a tak to je skórki od chleba i banany, bo nic innego nie chce, nie wiem co mam zrobic, żeby przytył.

Gość zapytaj w aptece
o preparat z zelazem na poprawe apetytu u dzieci FLORADIX, mojej corce to podawalam i o dziwo zadzialalo, zaczela jesc. wazne aby przyjmowal zelazo bo nie je miesa. w ogole przydalyby mu sie jakies witaminy dla dzieci, bo z bananow i chleba zbyt wiele nie czerpie. a czesto preparaty witaminowe pobudzaja apetyt. jesli lekarz nic takiego mu nie zapisal, zapytaj w aptece.

to faktycznie chudzina z tego co opisujesz,a danonkow nie chce jest np? jablko ez pobudz apetyt. moze sloiczki sproboj dawac moze beda mu smakowaly?

Nooo moim zdaniem to troche mało. Mój synek ma pół roku i waży ponad 9 kilo. Niby jest duży jak na swój wiek, ale myślę że na dwulatka 10 kilo to na prawdę mało.