Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aseksualny_ziom

W niedzielę jadę na weselę, ma być dużo ładnych wysokich lasek a ja jestem gówo

Polecane posty

Gość Aseksualny_ziom

Rzadko bywam na tego typu imprezach, gdyż urodą nie grzeszę. Jestem bardzo niski, mam zakola, fatalną budowę i małe stopy! Dobry kumpel zaprosił mnie na wesele i wmawia mi że nie jestem aż taki zły i mam nie myśleć o mojej aseksualności. A problem polega na tym że nie potrafię nie myśleć... wstyd mi za siebie, gdyż na przyjęciu weselnym ma być masa kuzynek pana młodego!! Piękne wysokie dziewczyny z długimi nogami, dużymi stopami którym nawet do pięt nie dorastam :( W dodatku ubiorę się w garnitur a jak wiadomo kurdupel w garniturze to jest już groteska na maksa!! :( Chcę być bardzo na weselu bo to bardzo dobry kumpel, ale jenocześnie nie chcę zniesmaczać całej imprezy. Macie jakieś rady?

Gość gruby czarny kot
osoba aseksualna to osoba niezainteresowana seksem, a nie odpoychająca seksualnie.

Gość dobra radaaa
nażryj sie i wypierdalaj

Gość gruby czarny kot
mozesz tańczyć z dziećmi:) nadrabiaj poczuciem humoru-takich młych wesołych ludzi się zapamiętuje

Gość Aseksualny_ziom
No to w takim razie jestem osobą niepociągającą fizycznie - jak zwał tak zwał :)

Gość gruby czarny kot
wypij trochę i będzie wesoło, wrzuc na luz, na weselach tak na wyglad sie nie zwraca uwagi. oczywiscie nie idziesz sam?

Gość Aseksualny_ziom
Oczywiście że sam!! Toż nie z laską żadną, wtedy to dopiero byłaby masakra jakby się pojawił żałosny kurdupel z jakąś dupą :P

Gość vfnfjnvfj
offerma, to ty? :D

Gość załóż szczudła
:p

Gość a gdzie to wesele
jak gdzieś blisko mnie to mogę cię podratować, mam 158 wzrostu :p

Gość Kotek332
Aseksualna , czyli odpychajaca , taka jest prawda . Ja tez jestem niewysoki , ale się rzucał na każda , najwarzniejsze , żeby sobie poruchac . Jak laska jest podjarana , to nie patrzy na wygląd . Tylko ze ja mam w sobie sexapil , niewiem jak u Ciebie , bo jeżeli jesteś pasztetem to pizda

Wydaje mi sie że przesadzasz z tak niska samoocena! Każdy jest ładny na swój sposób!

Gość antypociągający_ziom
Tak właśnie zrobię jak piszesz, to chyba najlepsze wyjście :) Wypiję, coś przegryzę i pójdę do hotelu :)

Gość powiemtak
przecież jedna panna tutaj zaproponowała Tobie ze pójdzie a Ty co?

Gość powiemtak
poza tym jak zdajesz sobie sprawę ze swojej nieatrakcyjności, znalazłeś kafe i do tego doceniasz co ładne to chyba nie jesteś debilem a więc intelektualnie dasz radę, bądź dobrym kumplem , wesołym, baw się, tańcz z kim się da a pokacha Ciebie cały świat