Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effiel

jak naturalnymi sposobami szybko wypłukać CIEMNY BRĄZ ?

Polecane posty

Gość effiel

Heeej kobitki, mam nadzieje, że Wy mi pomożecie. 3 dni temu zafarbowałam sobie włosy szamponem koloryzującym ( 28 myć) na odcień CIEMNY BRĄZ farbą CASTING. Niestety wyszedł mi kolor niemalże czarny ;c Niby podczas mycia jest czarna woda, ale nie zauważylam, żeby kolor się zmył. Bardzo mi zależy, aby: 1. Wypłukać troche czarny kolor tak, aby był odcień brązu 2. Nadać im brąz refleksy poprzez płukanki ziołowe Tylko teraz pytanie. W jaki sposób NATURALNY najszybciej wypłukam chociaż część farby i z czego zrobione płukanki nadadzą włosą ładny, brązowy odcień? Będę na prawdę bardzo wdzięczna za konkretne odpowiedzi! ;)

Gość ziutka_83
Ciemny brąz to chyba największa ściema! Taki kolor chyba zawsze wyjdzie czarny, ja też się kiedyś tak wkopałam-a jestem naturalną blondynką ;/ A te niby zmywalne farbki to tak do końca zmywalne nie są też. Podobno szampony przeciwlupieżowe wymywają. ale chyba najlepiej do fryzjera, może rozjaśni ci o ton lub dwa jaśniejszą farbą? Bo w domu, sama, to ogólnie ciemniejszej farby nie chwycisz jaśniejszą

Gość effiel
oo wlasnie wczoraj zafundowalam sobie kuracje szamponem przeciwlupiezowym ( ze 4 razy umylam ; o) i wydaje mi sie, ze sa ciut jasniejsze, a przynajmniej nie wygladaja juz tak sztucznie. Chyba czeka mnie dluga droga zeby 'zbraziec' ;c nie chce do fryzjera, bo zalezy mi na naturalnych sposobach

Gość a ja powiem taaaaak.......
.miałam identycznie to samo co ty. I stosowałam szampon przeciwłupiezowy+sok z cytryny. Po jakimś czasie kolor się rozjaśnił. :)

Gość effiel
uff czyli jest szansa ! :D w sloncu na szczescie sa juz brazowawe, mam nadzieje, ze jak jeszcze troche je pokatuje przeciwlupiezowym to beda ladne ;)

Trwała z całą pewnością rozjaśni włosy. Płukanie wywarem z rumianku zawsze rozjaśnia. Możesz używać tez szamponu rumiankowego do mycia.

Gość effiel
no nareszcie - koniec wojny! Mam swoj upragniony ciemn braz. Ale na przyszlosc - nie farbujcie CASTINGIEM goraco polecam JOANNA - CZEKOLADOWY BRAZ :) Ladny kolorek, ladnie sie spiera