Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oziębła?

Czy jestem oziębła?

Polecane posty

Gość Oziębła?

Nie ciągnie mnie do seksu, nie potrafię się porządnie podniecić, choć kiedyś wystarczyło mnie lekko a namiętnie dotknąć, nie chce mi się nawet całować. Dodam, że chyba to jeszcze nie starość (mam 20 lat) i że chyba nie zdążyłam się już wybawić (mam za sobą pół roku regularnego współżycia). Czy stałam się oziębła? Ktoś to przeżył? Jakie są tego powody? To minie? Co zmienić?

Gość MKcafe
Może jesteś aseksualna. Bo ja jestem. Traktuje się nas jako czwartą orientację. Albo Twój facet jest taki nudny ,że nie ma pomysłu na Ciebie.

Gość Oziębła?
Mogłam się stać aseksualna po czasie? Wcześniej to wszystko sprawiało mi frajdę...

Gość Oziębła?
UP

Gość Oziębła?
Naprawdę tylko mnie to dotyczy?

Gość drrro
Ja tez tak mam. A moj maz nie wie dlaczego nie chce z nim sypiac:/

Gość Oziębła?
Wiesz, skąd się to wzięło? Jakieś przykre wydarzenie czy tak stopniowo samo z siebie? Jak sobie z tym radzisz?

Gość drrro
Nie wiem skad. Poprostu powoli ,stopniowo a teraz to juz wcale mi sie nie chce z nim wspolzyc. Narazie mu to nie przeszkladza, cierpliwie czeka ale co bedzie dalej , to nie wiem

Gość Oziębła?
Przynajmniej wiem, że nie jestem sama. Co mnie jednak średnio pociesza. Jeśli znajdziesz na nas sposób, daj znać:)

Gość drrro
Amoze to rutyna?? Sama nie wiem. zawsze jedno i to samo. Moze gdyby zrobil cos innego a nie tylko w lozk, klasycznie..moze wtedy by sie cos zmienilo.chociaz Ty wspolzyjesz od pol roku ze swoim chlopakiem a ja 5 lat z mezem:/

Gość taka draka nijaka
Ej oziebla! Jestes jeszcze mloda. Z wiekiem Ci libido podskoczy, zobaczysz!

Gość Oziębła?
No właśnie dlatego mówiłam, że chyba to nie jest jeszcze nuda w moim przypadku. Wiem, że libido skacze po 30, ale ja mam do 30 jeszcze 10 lat, to długo. A myślicie, że nadżerka może być temu winna? Że np. kiedyś łatwo robiłam się wilgotna, a teraz nie?