Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kichanka

Rybnik i okolice - gdzie najlepiej szyć suknię?

Polecane posty

Gość kichanka

heja! Tak jak w temacie, jakie salony polecacie, a które są beznadziejne? dzięki za odzew :)

Gość kichanka
up :)

ja kupiłam znaczy mialam szytą w salonie na pierwszym piętrze na rynku, tylko zapomniałam nazwe tego salonu :) salon po tej stronie co mc donald :)

Gość kichanka
Byłaś zadowolona? długo czekałąś na sukienkę i mniej więcej w jakich granicach cenowych szyją? dzięki za pomoc :)

wiesz co, ja slub mialam 3 lata temu i nie bardzo pamietam cene ;) ale bylo to chyba ok. 2 tyś., obsluga mila i wytrzymala na ględzenie :P ile czekałam hmm, slub mialam w czerwcu a teraz nie pamietam czy zamawialam w grudniu czy po nowym roku, wiem ze było w miare taniej tak jakby wyprzedaz :) przymiarek chyba ze 3 mialam. Byłam zadowolona z efektu, miałam odsłoniete ramiona, trzymala sie super, mimo ze nie mam za duzego biustu to przylegała rewelacyjnie, nie spadala, bo tego nie balam :) nic mi sie nie poprulo przy tancach, a szalałam ze heej :) teraz jest wiecej tam salonow, no ale niestety sie nie wypowiem, tam weszlam pierwsze i zostalam :)

Gość kichanka
dzięki!

Gość lola_
ja szyłam w Rybniku w salonie Karina. bardzo fajna obsługa. co wymyśliłam to mi Panie zrobiły obsługa bardzo sympatyczna i potrafi fajnie doradzić. za suknie płaciłam 2950 zł nie żałuję że tam kupiłam. za niedługo mam już do odbioru bo wesele już blisko :)

Gość lola_
w domu Merkury są dwa salonu sukni ślubnych. tak na pół piętrze jest taki mały salon i biżuteria a właśnie na 1 piętrze jest Karina.