Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małami25

spóźniony okres

Polecane posty

Gość małami25

dziewczyny, mam straszliwy problem, spoźnia mi się okres juz 5 dzień, miałam wszystkie prawie objawy, wrażliwe na dotyk piersi, drażliwość, co jakiś czas przez krótki moment pobolewa mnie brzuch, ale okresu jak nie był tak nie ma, jedynie mam pozostawiam zołte plamki na bielzinie, nie wspołzyłam, uprawiałam tylko i jedynie z chłopakiem peeting, ale do niczego nie doszło, tracę głowę, wyobrazam sobie ze jestem w ciazy !

Nie jesteś w ciąży. Jak się okres spóźni dwa tygodnie to idź do ginekologa. Do dwóch tygodni to nic szczególnego. 🖐️

Gość małami25
perwersja, a byłby mozliwość zajścia w ciąze, jesli chłopak mialby trochę płynu na ręku a następnie włozył mi w miejscee intymne ?

Gość gfdgfdgfh7777777
niby w tym płynie jest mało plemników, ale teoretycznie wystarczy tylko jeden by doszło do zapłodnienia :) no, ale jeszcze jest śluz, który tworzy naturalną barierę dla plemników - chyba, że były dni płodne to wtedy raczej im sprzyja :) zrób test jak to cię tak bardzo męczy i za kilka dni powtórz kolejny jeśli 2 będą negatywne to na 100% nie jesteś w ciąży.

Witam , pamiętaj że zawsze masz 72 godziny aby udać się do lekarza ginekologa.Teraz mogę zaproponować tobie , abyś zalogowała się na stronie www.wpadka.pl.Tam otrzymasz różne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.