Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiejniemowicnicddddd

kto miał większy grzech waszym zdaniem?

Polecane posty

Stanisław August Poniatowski, że wymyślił biskupa Krasickiego i miał obiady czwartkowe- tak sie zaczęło. Czy Kościół, że wymyślił Piotra Skargę i napisał KAZANIA SEJMOWE. Nie wiem jak to było w historii, ale kto był pierwszy i jak się skończyło? Tak i tyle :( I gorszy grzech mieli oni i do dziś. Bo NIE MA Chrystusa króla BO NIE. I nikt nie rozumie czemu bo Rzym od Elzbiety I mieli, pózniej w ogóle to zapomnieli bo to było po cichu i nagle co - przyszedl Chrystus i se chciał rządzić tu. I go wyrzucili. Tyle. Tacy są. Jego własny Kościół. Nie dali mu się. A co wy se nie myślicie? Nie dali mu się i już. :( Ciekawe czemu?

I przez to, że TACY byli od tego czasu spowiedz nie ma znaczenia dla państwa. A dlaczego tak się stało, ze Kościół się Stanisławowi nie dał choć na kościół łożył. Jak myślicie? No ale on im powie - ło matko który to był rok? Poszaleli i tyle :( I koniec :(

Ale powiem wam że w Niemczech też nie działa spowiedz przez moją matkę bo nie ograno zjawy. Spowiedz w Niemczech - żadnego znaczenia dla państwa. I tyle. Dlatego mają IRLANDZKI rodowód. Bo czy ich rodowód nie jest PIĘKNY się dowiem. Jak Irlandia - to jest rodowód przyszłej Somalii i tyle. Bo ich historia to jest IMIE I ROZGRZESZENIE, a tu nagle zmiana historii. Bo to jest zmiana historii taki ich rodowód. Niech se robią co chcą. To jest po to, żeby nie przepadli, ale zjawę trzeba było ograć. A JAKA MIAŁA BYĆ BUDA sie dowiem? A żadna. Bez budy to mieli ograć tak, zeby tego nie było. Może mieli to zjeść? Spalić na stosie? Już oni się tam znają na takich rzeczach. Bo czemu Elzbieta I? BO nie umieli tego ograć i tyle. I zmieniła im się historia. A skąd tam jest tyle Arabów? Wiecie ile tam powinno być HISTORYCZNIE Arabów w Niemczech? Tyle co w Hiszpani, na Ottonów i koniec. A tymczasem... Arab na Arabie. Za dużo bym chciała się dowiem - znaczy o co chodzi? Bo nie wiem :(

Bo teraz dopasujcie sobie wszystko - Hiszpanię by mieli gdyby mieli roogrzeszenie. Przy ich rodowodzie irlandzkim czy znaczenie ma imię? A ważniejsze było. Nie wiem i tyle. Zostaje im HISTORYCZNIE lasy wyciąć jak nie chcą głodu mieć albo tutaj coś robić i tyle. Takie są Angole i tyle. Od nich nic i tyle. I co dalej? a nie wiem. Mnie to nie obchodzi. Ja mam swoje życie i tyle. A po co kościół polski kręcił film o Analizie Michael? Tego nie wolno robić - to wszystko maja przepisy, że żle zrobili i powinna być kara kościelna za ten film. Ja tego nie wiedziałam i tyle. A cała ta rodzina? No ja też nie mam idealnej, ale w kościele nic nie znaczą. A ten mój ojciec? pół roku dla niego. Dobrze, że nie 1 miesiąc... i tyle :(

Wiecie oni maja wszystko dziś Niemcy , ale kasa jest z USA i tyle. No i ja tam pojechałam bo co to jest paszport jakiegoś kraju. Tyle se miałam poczytać, ale wszyscy sami Niemcy, ten założył se ten krowi łańcuch i oszalałam i tyle. No a dalej? Nie wiem... pożyjemy zobaczymy :(

INNE PYTANIE: czy większy grzech ma żona, która wychodzi za mąż za męża na zmianę nazwiska czy mąż , który się postanawia ożenić NA DZIECI ale bez ślubu kościelnego bo się bał, że będzie kiepsko? Coś tam takiego... i tyle. Bo czemu nie? Bo nie pasowało. I tyle. Właściwie czemu nie ten ślub kościelny. Bo się bał ale czego. Że księdzem nie chciał być, ale po ślub kościelny poszedł i tyle. Coś takiego? Bo chcieli go na księdza, ale nie. To się ożenił z... własnie kim. Panią domu? Nie wiem. Nic nie pisze o wykształceniu jego żony. Katechetką została raczej póżniej. Ale ...PO CO? I czy sama chciała?

Wiecie czemu Lepper nie poszedł po ślub kościelny? Bo by go Bóg za ten ślub kościelny przeklął bo miał być księdzem, ale mu sie... nie chciało uczyć. Zobaczcie jaki on był. Naprawdę. Jedyny powód, że nie został księdzem. BO MU SIĘ NIE CHCIAŁO UCZYĆ. Starczyło mu technikum bez matury. I dlatego oni na niego, że nie miał matury żeby nie iść na teologię wiecie. A on nie chciał iść na studia - na teologię też ale też miał swoje plany, które życie mu dało zrealizować. Prezydent państwa polskiego to nie było w jego planach, ale ...prawie mu się udało lecz cóż... a reszta? :(

Zobaczcie jak ten KK rządzi. MĄDRZE. Niesamowicie madrze - a więc Lepper nie poszedłeś po ślub kościelny? Nie? To my ci powiemy co my o tobie myślimy. I mu dowalili. Oni tak - reszta nie i tyle. Bo jak pojawiła się ta Aneta K. to mieli mu powiedzieć - Lepper , ty się po prostu uczciwie rozwiedż i tak nie masz ślubu kościelnego. Bo o co chodziło Anecie? O ślub kościelny. A po co? Żeby mogła rządzić. I byłaby jak Ziobro. A tak? Musi uważać i tyle. Bo po co jest ślub kościelny to ja już tam dobrze wiem...

Wiecie ten Lepper wykończyć ich wszystkich mógł tylko Stanisławem Augustem Poniatowskim - ale tego nie wiedział i tyle. O kazaniac sejmowych, o Krasickim - dosłownie nie był tym poeta i przegrał. Bo tak daliby mu radę? Nie. A tak? Po prostu po tym ślubie kościelnym Ziobry nie dał mu rady. Ale nie tylko o to chodziło i to wiedział lecz o co? I tyle. I teraz już wie i on wie i ja też wiem o co chodziło. O ten WOREK BOKSERSKI i tyle. I rzeczywiście o wójta też, ale czy to koniecznie tak musiało być? A jego syn? No to moze tak - nie chcieli SYNA NA WÓJTA. I to jest prawda. A synowa? Bo rodzinie też się nie da - nie mogła być radną? I wyglądają. Bo wiecie jak oni dla mnie wyglądają? TRAGICZNIE i tyle. Obeżreć ojca tu umieją, ale reszta? Bo się śmieją ze mnie, że mają co jeść. No tak - Z KORYTA i tyle mam do napisania. Bo tak i już. Z KORYTA jedzą. No i to jest smutne. Dla mnie smutne. A ja nie mam nawet tyle. No i trudno - takie jest życie. Nie nastawiałam się na koryto. Ale taką mam rodzinę, że nie miałam paszportu USA od dziecka, a reszta? Po co mi reszta? Wiadomo jak jest. Najważniejsze żeby nie paść z głodu. Jak bizony.

Bo wiecie wszyscy się ze mnie śmieją, że on chciał coś zrobić dla rolnictwa, ale nie miał na to szans. I teraz... każdy mi coś tam powie i ja tutaj już zamilknę bo zostaje po was seks ze zwierzętami i w takiej sytuacji z tym dzieckiem ze sztucznego zapłodnienia NIKT NIE MA RACJI. Nikt. I tyle. Bo nie i koniec. I i tak największą rację ma ten Lepper - plus Zachód plus USA wszystko. Bo tak i już. A ja nie znam się na jednej rzeczy TYLKo - jeszcze coś takiego wchodzi w grę, ale to jest USA. Ale będę coś wiedzieć o tym od tego Leppera i nikomu tego nie powiem a to jest najważniejsze teraz i to jest i tak w USA a nie w Europie i tyle. I koniec :(

Wiecie ja bym wam cos napisała ale nie napiszę bo tak mnie żle potraktowano w tej szkole i mam wszystko gdzieś, ale we wszystkim miałam racje i koniec. I wiecie wszyscy na tego Leppera że jak chciał być prezydentem to se miał przenieść biuro do Gdańska żeby każdy wiedział o co mu chodzi. A Kraków? I tylko pytanie wiecie - bo tego też nie wziął pod uwagę, ile by to pożył jako ten prezydent. Śmigłowiec już runął i tyle. No ale... plany to mieli wszyscy na przyszłość. Zwłaszcza Ziobro. I tyle. Ale że nikt mu nie powiedział, że ma se komendę MO w Radomsku na biuro przysposobić to wiecie ... jakby wam to napisać wyszedł na największego idiotę wszechczasów. Dosłownie. Bo nie zrobił 8 dzieci jak Wałęsa. Ale wiecie jaka jest prawda o Wałęsie. On zarobił na te dzieci bo się na żonę obraził, że tak te dzieci robi, a na to trzeba zarobić. I tak się skończyła komuna w Polsce. Bo się smieją ze sztucznego zapłodnienia. Tak się skończyła UE. A komuna skończyła się inaczej im powie? Od braku na antykoncepcję. Bo jak przychodził Lechu i pytał sie żony czemu znowu jest w ciąży? To mówiła mu że chyba wie od czego sie zachodzi, ma jej dać swięty spokój albo zarobić na antykoncepcję. I to jest upadek komunizmu , że trzeba na celotkę zarobić. Bo Wałęsa chciał mieć 1 dziecko i tyle. Bo? I to sobie odpowiedzcie. I na pogrzebie Leppera. Bo jaki on jest? Taki. Danusia się miała po prostu zabezpieczyć a ona mu mówiła , że ma się odwalić bo on się nie będzie truć. I kto miał rację? Ona i tyle. I tak upadła komuna, a Wałęsa został prezydentem i tyle. A wy myślicie że nie wiadomo co i tyle.

Gość ikluililiu
aha...