Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biletomasz

warszawa-bilety ztm - 2 bilety 3 miesieczne?? mozliwe?

Polecane posty

Gość biletomasz

ponoć można zakodować 2 bilety 3miesieczne na jednej karcie i trzeba je zakupić 15 sierpnia, tj. 1 zakupic 15 sierpnia, pojsc aktywowac, - czyl bedziemy miec aktywcje do 15 listopada, i potem wrocic do sklepu kupić kolejny 3 miesieczny i znowu isc do kasownika i aktywowac?, czy na pewno nam nie zniknie ten pierwszy?? a jesli cos sie stanie, ze nie wczyta czy cos, to czy oddzadza pieniadze? niemałe pieniadze? czy da rade potem komus cos udowodnić jak ten sposób nie bedzie dzialać? czyli jak aktywuje dwa bilety, 15 sierpnia 2x3 mc, to 16 sierpnia jak sprawdze w kasowniku bede miec date wygaśniecia biletu 15 lutego??, czy 15 litsopad, i dopiero 16 listopada włączy sie aktywacja kolejnych 3 mc??? jak to jest ???

Gość ptasiek nastroszony
a nie lepiej wziąć się z biedą za bary? nie dać się jej i mieć "cwancyk " np. wyciąć sobie nerkie , by mieć dożywotnio ulgowe

Gość czarne gacie
jesli masz jeden kwartalny na karcie to zaladuj drugi i uaktywnij go do poniedzialku.

Gość biletomasz
czyli dzis mam kupic 3 mc, uaktywnić i dokupić drugi i aktywowac w poniedzialek? a jak w miedzy czasie zlapie mnie kontrole i piknie mi karte, to mi sam aktywuje, i co wtedy??

Gość czarne gacie
jeden 'zepchnie' drugi i w sumie bedziesz mial/la polroczny

Gość Dokładnie jak powyżej
Doładuj na 3-mce, aktywuj i znowu doładuj, będzie ważny na pół roku bez poźniejszej aktywacji. Jak się boisz, bierz wydruki potwierdzeń z doładowań, w automacie też są.

Gość biletomasz
gorzej jak w miedzyczasie zgubie portfel albo mi ukradna to karte...bo w sumie bedzie mnie kosztowac 680 zł.... to kupa pieniedzy..... :O

Gość biletomasz
mam jescze pytanie, jak mam jeszcze legitymacje przez miesiac studencka, to jak kupie 3 mc, a po 1 mc musze oddac legitke, to co, wlepia mi kare? czy to jest wazne jak sie kupuje i aktywuje bilet??

Gość córka dwóch tatusiów
ja pierdole, studentka a taka głupia :O

Gość biletomasz
dobra wiem , że nie, bo jak niby udowodnie że jeszcze tydzien temu mialam legitke :/ lipa

jeszcze głupsza jesteś niż sądziła :O legitka uprawnia do zniżki, jak jej nie masz to nie masz zniżki

Gość biletomasz
córka...wysil mózgownice, to to samo co napisałam, nie mam legitki tzn. że nie mam zniżki - bo niby jak udowodnie że jestem niewinna skoro kupowalam im mialam? zreszta siarap :D

Gość biletomasz
studia zaliczyłam na samych 6 bo zajebiście obciągam :)

to ty wysil mózgownicę kretynko :O nie chodzi o udowadnianie czy miałaś legitkę czy nie, bo udowodnić że miałaś byłabyś w stanie, tylko że jeśli legitki nie masz bo ją oddajesz to nie masz uprawnień i nawet takie udowodnienie że ją miałaś w momencie kupowania biletu gówno ci da :O

Gość ale piszecie
Jak masz zakodowany jeden bilet dowolnego typ, to w dowolnym okresie jego ważności możesz na tej samej karcie załadować drugi TAKIEGO samego typu i rodzaju, i nie musisz go aktywować - przedłużenie nastąpi automatycznie. Ale nie wiem, czy można tego samego dnia zakodować dwa takie same, na wszelki wypadek jeden zakodowałabym dziś, a drugi jutro :p Ale może można dwa tego samego dnia, tylko musisz ten pierwszy aktywować i potem doładować. Drugiego takiego samego nie trzeba aktywować. A na przyszłość - wystarczy przeczytać regulamin wkm.

Gość ale piszecie
A legitymaja musi być w momencie kontroli biletów, a nie w momencie kupowania biletu, przecież jak kupujesz to nie pokazujesz legitymacji, dopiero kanarowi pokazujesz. Więc jeśli za miesiąc musisz oddać legitymację to o razu kup bilet normalny, bo za miesiąc tracisz uprawnienia do jazdy ulgowej. Chyba, że od października znów zaczynasz studia.