Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z orange

orange odrzucilo mi umowe

Polecane posty

Gość problem z orange

Witam! Jakis czas temu zawarlam przez telefon umowe z orange, umowa na mix, 36doladowan, umowe ta wzielam z nowym telefonem ale numer pozostawilam ten sam bo nie chcialam zmieniac, nastepnego dnia dostalam kurierem telefon, mialam czekac 7dni na aktywacje tej umowy, lecz mijalo 14 i nic, wiec dzwonie do tej babki co z nia zawarlam umowe i nic, dodzwonic sie nie moge, do boku to samo, poszlam do salonu orange oni powiedzieli ze nic nie moga zrobic bo to nie z nimi zawieralam umowe a z inna firma zewnetrzna, w koncu po ilus tam dniach zadzwonili do mnie z boku no i wyjasniam im sprawe i okazalo sie ze orange odrzucilo ta moja umowe, bo nie mialam numeru zarejestrowanego czy cos i to znaczy jakbym w ogole tej umowy nie podpisywala, ze jak chce to moge ta umowe na nowo podpisac tylko w salonie orange, ale ja juz po tym wszystkim nie chce zawierac z nimi zadnej umowy, no to sie pytam co mam z telefonem zrobic, a oni powiedzieli ze beda sie ze mna kontaktowac w tej sprawie, mija pare dni i nic, dzwonie znowu do boku i dodzwonic sie nie moge, poszlam do salonu orange i powiedzieli ze zwrotow oni nie przyjmuja, ze mam kontaktowac sie z bokiem, zwariowac mozna, chyba odesle im ten telefon na adres na ktory mozna dokonywac zwrotow tylko napisze im ze odsylam im ten telefon ze wzgledu na to, ze orange odrzucilo moja umowe, oswiadczenia o odstapieniu umowy nie bede podpisywac, bo to w koncu nie ja odstapilam tylko oni, chyba tak zrobic co nie?mial moze ktos z Was taka podobna sytuacje?

Gość ewrfwerew
używaj normalnie tego telefonu 🖐️

Gość to sie ciesz darmowym
prezentem

Gość eh do diabla z takimi gwiazdam
nic nie odylaj! to ich blad i to oni powinni sie tym zajac i poniesc koszt. rob sobie co chcesz, telefon poloz na polce i jak sie odezwa to wtedy z nimi uzgodnisz. nie dobijaj sie tak. moze sie uda i tel bedzie twoj, ale to ich blad.

raczej bym go nie uzywala, bo jak trzeba bedzie zwrocic to nie daj boze beda kazali jej placic.

Gość problem z orange
no wlasnie nie chce tego telefonu, chce miec po prostu z tym orange swiety spokoj

ja bym go odlozyla na polke i dala sobie swiety spokoj. jak sie odezwa to sie odezwa, a jak nie to nie, ja bym sobie tym glowy nie zawracala, to ich zakichany interes oddzwonic.

Gość problem z orange
chyba tak zrobie we wtorek jeszcze raz sprobuje do nich zadzwonic a jak sie nie dodzwonie to odloze ten telefon na polce i niech oni sie ze mna kontaktuja

a ja bym nie dzwonila. juz i tak stracilas czas i nerwy.

Gość problem z orange
ostatni raz sprobuje i koniec, ale chyba i tak przejde teraz do konkurencji:classic_cool:

Gość taka draka nijaka
Orange jest najgorszym z operatorow z jakimi mialam do czynienia w Pl i za granica. Najlepszy jest moim zdaniem play. A ty sie ciesz z telefonu i nie oddawaj go tym zlodzieja, niech choc raz maja za swoje..

Gość taka draka nijaka
Zlodziejom mialo byc. I Play z duzej litery. Sorka.

Gość to sie ciesz darmowym
znaj dz lepiej prawnika i sie dowiedz