Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okaleczona

moja wpadka

Polecane posty

Gość okaleczona

wpadlismy z moim chloapkiem ja mam 18 lat on 22 tego samego dnia kypilismy tabletke 72 godziny po i pozniej jak wrocilam do domu to on mi napisal tak: "jak sie czuje moja ukochana po specyfiku ktory jej podalem " i moja mlodsza siostra 15 lat czesto mi grzebie w telefonie i glupia przeczytala akurat tego smsa i powiedziala to mojej mamie i teraz ona mowi ze cos cpalam i nie moge sie zadawac z nim! a przeciez nie powiem jej ze wzielam taka tabletke a ona nawet nie wie ze ja to robie, nienawidze mojej wscibskiej siostry! co za koszmar!

Gość okaleczona
czy to ja jestem winna?

Gość okaleczona
hallo

Gość wyglądasz niewinnie
ten chłopak jest normalny? jak to w ogóle brzmi :O kurwa, z kim ty się zadajesz...:O

Gość okaleczona
ale o co chodzi? przeczytalam ulotke i tem bylo napisane ze moga byc rozne objawy wiec zapytal jak sie czuje, a my oboje sie zgodzilsmy na ta tabletke..

Gość wyglądasz niewinnie
"jak sie czuje moja ukochana po specyfiku ktory jej podalem " i to według ciebie normalne? :O normalne pytanie? :O nie mam pytań :O nie bierz się za seks, jeśli nie jesteś na to gotowa. z tego co widzę, to oboje jesteście strasznie niedojrzali. Jeśli nie podoba ci się, że siostra grzebie ci w komórce, to się wyprowadź. możesz pozwolić sobie na sekszenie, a na mieszkanie z facetem już nie? wtedy nikt by cię nie pouczał, małolato.

Gość okaleczona
nie rozumiem dlaczego nie podoba cie sie to co on napisal, w ogole nie w tym problem. jestem dojrzala do tego bo jestesmy juz ze soba dwa lata i dopiero po dwoch latach nam się to zdarzylo bo nie moge i nie chce brac tabletek, nie wiem dlaczego mowisz o mojej niedojrzalosci, moj chlopak mieszka daleko a ja sie jeszcze ucze poza tym po co ci sie tlumacze?

Gość piopip
powedz,że dal ci alkohol,albo tabetke przeiwbólowa bo cie bolał brzuch ale w sumie wystarczyloby jak by napisal : jak sie czujesz?

Gość kochana.;
nie wiem jakie są relację między Tobą a matką, jeżel.i normalne to wytłumacz jej wieczorem co brałaś, jeżeli boisz się to powiedz ze piłaś drinka i tyle. Co do tych tabletek One zawierają bardzo dużą dawke hormonów nie możesz ich traktowac jako antykoncepcje bo zaszkodzisz sobie. Kiedyś miałem kochanke i zdecydowaliśmy się na te tabletki bo miała akurat owulacje i juz nigdy więcej nie chciałem tego, wolałem nie mieć pełnych doznań w gumach niż widzieć jak one wpływają na nia. Nie bierz ich notorycznie, a jak czytałas ulotke to taka dawka hormonów jest taka co bys brała przez miesiąc tabletki. Musisz dbać o siebie bo jak będziesz ich uzywała jako antykoncepcje to niszczysz swoje zdrowie. Dbaj o siebie a nie patrzysz na to aby facet sie spuscił w Tobioe Ta tabletka jest na recepte, w jaki sposób ją kupiliście?

Gość wyglądasz niewinnie
dobrze, widzę, że jesteście siebie warci. powiedz matce, że dostałaś od chłopaka ziółka, albo jakieś leki na uspokojenie.

Gość okaleczona
to nie tak! my zawsze kochamy sie z gumka tylko nam pekla i ja tylko raz to wzielam. a jesli chodzi o to dlaczego nie napisal po prostu jak sie czuje, to dlatego ze ona zawsze tak pisze mowi do mnie moja mila i takie tam, taki ma styl

Gość do okaleczona
nie możesz po prostu wstawić matce jakiejś bajeczki? Powiedz, że bolała Cięgłowa, a on dał CI tabletkę przeciwbólową, od swojej mamy. Jak matka łyknie , to jescze obróć sytuację na swoją korzyść i powiedz żeby zrobiła porządek z Twoją siostrą, bo telefon jest Twój i nie ma prawa w nim szperać. No a ogólnie, to Twój chłopak mógł trochę inaczej napisać tego sms-a.

Gość okaleczona
ale on tak zawsze pisze... a matka jest za siostra..

Opcja z drinkiem jest najlepsza - powiedz, ze cie zolodek bolal i ci dal "wscieklego psa" na rozgrzanie - to taki warstwowy drink z wodki, soku malinowego i sosu tabasco - polaczenie takie, ze go swietnie mozna nazwac specyfikiem :P A zawsze to mniej gadania, ze alkohol, niz tabletka hormonalna po pechowym seksie ;)