Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

ZALAMANA BEZROBOTNA

Polecane posty

Gość szeheryzada

Juz nie mam sił szukać i szukać, nigdzie mnie nie chcą, bo studentka zaoczna, a ja juz nie mam kasy na czesne. Na dzienne nie poszlam, bo rodziców nie mam i balam sie, ze z samego malutkiego stypendium sobie nie poradze, ale teraz też nie mam z czego żyć, nikt mi nie pomaga...:(

Gość 123456789p;lknhbvfca
gdzie mieszkasz?

Gość luizka usa
ale cos jesz tak? gdzies mieszkasz tak??? ktos cie ubiera tak???? sponsorig, praca na chatach... jest mnostwo wyjsc..

Gość bo to Polska wlasnie----------
:o w duzym miescie szukasz czy malym?

Gość zcxczxcz
przykro mi to pisac ale znajdx se sponsora

nie wiem..moze zawiesic te stusia, potem na nie wrocic i w tym czasie poszukac pracy. Ja mimo pokonczonych szkol, podyplomowki, specjalistycznych kursow zarabiam w Wawie tyle ile chca absolwenci na start. Dziewczyna przyjeta po znajomosci jedynie z mgr zarabia 3400netto (budzetowka). Gdzie tu sprawiedliwosc? Nawet nie wiedzialam, ze w budzetowce tak placą dopóki się przy mnie koleżanki nie pkłóciły, która "ma mniej" zaraz wracam

Gość cvdfvbftgrbrba
Może czas się wyprowadzic do większego miasta? Możesz zatrudnić się w centrum handlowym jako ekspedientka i spokojnie wyciągniesz z tego 1500zł. Pokój dwuosobowy w kiepskiej lokalizacji to jakieś 300zł.

Gość cvdfvbftgrbrba
hahahaha, wyobraż sobie, że na studiach mieszkałęm, żeby zaoszczędzić 100zł. Wybrałem pokój tańszy o 150zł niż te poożone w centrum, za to na kompletnym zadupiu. Kupiłem sieciówkę za 50zł i byłem stówę do przodu, chociaż spędzałem dziennie 3 godz. w komunikacji miejskiej. Z takim podejściem nie dziwię się, że klepiesz biedę, dojazd do pracy dłuższy niż 15 minut pewnie też cię nie urządza:D

Gość cvdfvbftgrbrba
"ale teraz też nie mam z czego żyć, nikt mi nie pomaga... " mi też nik nie pomagał, a studia skończyłem, pracowałem w trakcie i teraz mam dobrą pracę. Ale ja nigdy nie miałem wymagań takich jak twoje.

Gość cvdfvbftgrbrba
a, to cofam wypowiedź powyżej:)

Gość cvdfvbftgrbrba
Cofam sie do przodu, idac w bok, na przekor wszystkim, ktorzy chca, bym szedl do tylu, patrzac z boku na mnie. W miedzyczasie dorabialem jako dziadek klozetowy :classic_cool:

Gość cvdfvbftgrbrba
do tego stopnia spodobała mi się wypowiedź podszywa, że niniejszym zaczerniam nick dodając ją sobie do sygnaturki (oczywiście bez dziadka)

podszyw rules! :D🖐️ sluchaj, musisz cos zmienic, bo jak nic nie zmienisz, to nic sie nie zmieni :/

Zmienilbym cos w Twojej wypowiedzi :classic_cool:

no, dawaj ! :) masz moje pozwolenie :) ..ja mam natomiast ten problem, ze nie mam sily bydlątka... zwyczajnie nie jestem w stanie w dlugim okresie tyrać jak bydlątko

Ale co to za fun jak jest pozwolenie? :( Napisz, ze mi zabraniasz, wowczas cos wykombinuje :classic_cool:

podszywie nie podszywaj sie 😠zabraniam Ci! 😡

Gość bo to Polska wlasnie---------
No dobrze, ten jeden dobry uczynek dziennie moge zrobic i spelnie Twoja prosbe :classic_cool: ❤️ - bo ja jestem taki romantyczny podszyw :o

:) ❤️LOVE

Gość bo to Polska wlasnie---------
To gdzie, jak i kiedy, obiecuje, ze pod nikogo sie nie bede podszywal, gdy Cie spotkam ;)