Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jej mam powiedziec

jak mam jej powiedzieć, żeby dała sobie spokój?

Polecane posty

widzę, że wszyscy popierają świnie. jakoś nikt nie chciałby z taką rozmawiać na żywo. świnie powinno się wywieźć do innego kraju i nie pokazywać światu.

Gość onaiooonjebacto
A skąd wtedy brałbyś notatki? :D

Gość jem łazanki
qazwsxedccdexswzaq nie wiem o co ci chodzi. nawet jeśli ten topic jest prowokacją to autor po części ma rację. grubymi należy gardzić. czy warto szanowac kto siebie nie szanuje i wygląda jak prosię ? sama sobie odpowiedz i nie bądź hipokrytką :o

jedna osoba, która mnie rozumie. i potem mam się wstydzić za nią? a świnia jeszcze może sobie pomyśleć, że coś do niej mam? strzeliłbym ją w pysk, aż by krew poleciała.

Gość plytcy faceci sa na swiecie
Jak Ci dziewczyna była potrzebna to spoko, a teraz jak tylko sie zapyta co slychac to juz. Płytki jestes i tyle. Gruba, no coż. Nastepnym razem pozycz notatki od chudej, albo lepiej nie. Bedziesz ja od chudych szkap wyzywal.

Gość plytcy faceci sa na swiecie
jem łazanki Wiesz co, ale autor jest w takim razie hipokryta. Jak juz to mogl caly czas nia gardzic. A nie tak. Jak byla potrzebna to z nia rozmawial, a teraz niech wypie*****.

Gość .brand
co za idiota, znajdź inną laskę od notatek i niekrzywdź innych ludzi swoimi pierd****niem bo aż mi się przykro robi za takich skur******ów jak Ty.

a kobiety nie są płytkie? na mnie laski lecą, mam prawo być wybredny. a tamta nie dorasta mi do pięt. tacy ludzie nie mają prawa wyobrażać sobie bóg wie co.

Gość wszystkie baby niby bronia ja
ale na impre ani wypad do sklepu zadna by jej nie zaprosila, bo wstyd. Ot, babska hipokryzja. A to, ze bierze od niej notatki, nie oznacza, ze ma automatycznie sie w niej zakochac.

Gość .brand
masz prawo byc wybredny, ale nie masz prawa traktowac ludzi jak śmieci. i już sobie tak niepochlebiaj, laska która określasz mianem paszteta wcale nie musi się w tobie kochać, może uważa cię za kumpla, bo w koncu pożyczasz od niej notatki i ot tak zagaduje. dostałbyś ode mnie strzał z liścia w przeciągu pierwszy 5sekund twojej "przemowy" do mnie. nara leszczu.

Gość nie przeczytałam wszystkiego
ale to co przeczytałam wystarczy żeby podsumować. Jesteś zwyczajnym prostakiem i chamem. Najlepiej daj jej link do tego tematu. Jest z pewnością inteligentna i nie spojrzy więcej w Twoją stronę. Nawet z pogardą bo i tej nie jesteś wart. Osobiście życzę CI żebyś został potraktowany dokładnie tak, jak potraktowałeś ta dziewczynę.

Gość czarny aborygen
Napisz, ze jak schudnie 15 kg to niech się do Ciebie odezwie, póki co niech da sobie spokój. :)

wiecie co... jesteście hipokrytami. grubi ludzie powinni być wdzięczni że mogą żyć tak samo jak reszta. że normalni ludzie pozwalają im na życie wśród nich. nie życz mi niczego złego, bo mnie nie znasz.

taka krowa powinna schudnąć przynajmniej z 50 :D nie rozmawiałbym z kimś, gdybym wiedział, że był wcześniej gruby.

Hehe też kiedyś miałam taką sytuację , podobał mi się chłopak nie naciskałam ... ale miałam wredne koleżanki które naciskały za mnie :P schudłam ok 10 kg pozbyłam się trądziku, wyprostowałam zęby po tym on zaczął zabiegać o mnie... ale niestety byłam już zajęta :)

Gość dede1
"stracę reputację " - a to dobre :) wioska niewielka to i pewnie reputacja przymała :p

Gość ziutka_83
rozwaliłeś mnie autorze ;D a za 2o parę latek, ja Ci brzuch piwny urośnie - tak, że swojego małego fiutka widzieć nie będziesz, jakaś laska do której będziesz zarywał też ci powie: spiep* świnio ;p A póki co, powiedz jej po prostu, że masz dziewczynę i ona się nie zgadza na kontakty z innymi. Albo wprost, że ze świniami nie gadasz. Tylko co Ty biedaku zrobisz wtedy z notatkami....

powiedziałem już. nie mogę jej powiedzieć, żeby spierdalała, bo ma zajebiste notatki. ale powiem co o niej myślę po skończeniu studiów. chyba same spasione wieprze siedzą na kafe :O

Gość ziutka_83
no, myślę że się przeliczysz z tymi notatkami ;D dziewczyna pewnie głupia nie jest, w końcu powie ci, żebyś się bujał

Trzeba umiec rozmawiac z wszystkimi. Jak sie rozmawia z brzydkimi panienkami to etykieta nakazuje zeby przynajmniej starac sie byc uprzejmym i przy tym nie dawac zludnych nadziei. Jak sie gada z pieknoscia to uspokoic swoje doopsko i nie dawac po sobie poznac ze sie nie wie co powiedziec. Trzeba byc elastycznym.

Gość Chuda Maryśka
Myślę, że ją źle zrozumiałeś. Ona się ciebie pyta co u ciebie słychać, bo po prostu jest jej ciebie najwyraźniej żal. Niby gwiazdor taki jesteś a masz problem ze zrobieniem zwykłych notatek, a ona - taka świnia i potrafi je zrobić. Może za wcześnie zostałeś wypuszczony z gimnazjum? A matura pewnie kupiona? Kobita ma na prawdę klasę, że takiemu lusterkowemu zeru pomaga i wykazuje nim zainteresowanie ....... raz w miesiącu (może ma okres i wtedy hormony podpowiadają jej litość nad takimi skunksami jak ty buraku)

Gość norma na kafe
no tak, lobha to ma klase (hmmm) i inteligencje (ma jej tak duzo, ze chowa ja w bebechu) a szczery zadbany facet to juz zle?

Gość XXXXXXXKXXXXX
No właśnie do szczerych on nie należy skoro nie umie powiedzieć co myśli prosto w twarz tej świni :D

umiem, ale nie chcę tracić kogoś kto daje mi notatki. nie będę siedział w bibliotekach gdzie są same takie świnie. niech robi i mi daje, ale później niech się ode mnie odpierdoli i do mnie nie rozmawia :O a ona wciąż zagaduje, pyta się co u mnie... krówsko nie ma własnego życia :O

Gość XXXXXXXKXXXXX
A to ładne koleżanki nie chcą ci dawać notatek? :D Przegrałeś życie skoro tylko tłuściochy chcą z tobą gadać :D

Masz odpowiedź:) Stalking Stalking termin pochodzący z języka angielskiego, który oznacza „podchody" lub „skradanie się". Pod koniec lat 80. XX wieku stalking zyskał dodatkowe negatywne znaczenie na skutek nowego zjawiska społecznego, jakim było obsesyjne podążanie fanów za gwiazdami filmowymi Hollywood. Obecnie stalking jest definiowany jako "złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu". Stalking jest często powiązany z czynami karalnymi tj. obrazą i zniewagą, zniszczeniem mienia, przemocą domową. Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie. Działania te są szczególnie niebezpieczne, gdy mogą przybrać formę przemocy fizycznej zagrażającej życiu ofiary[potrzebne źródło]. W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe, złośliwe nękanie mogące wywołać poczucie zagrożenia) stanowi przestępstwo zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat lub, w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej, do 10 lat. Powodzenia:)

Gość materiał w kwiatki
Dobrze by było, żeby ta dziewczyna przestała Ci pożyczać te notatki, jesteś pustym i głupim chłopakiem, w ogóle dziwię się, że takie PUSTE COŚ jest na studiach, skończy je z pomocą "grubej" a potem dwie lewe ręce do roboty... i potem mamy takie nic nie potrafiące młode społeczeństwo.. aż żal czytać Twoje wypowiedzi, żeby się to kiedyś przeciw Tobie nie odwróciło!