Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzioochaa

mam brzydko w mieszkaniu i wstyd mi

Polecane posty

Gość wstydzioochaa

Nie mam w domu tak jak kazdy z was. Większosc ma w mieszkaniu panele, płytki na podłodze i ścianach, nowe okna. A ja mam na podłogach albo stare gumolity albo płytki PCV. A okna mam drewniane. W toalecie i łazience miałam ściany pomalowane farbą olejną:O Nie zapraszalam długo do siebie chłopaka bo wstydziłam się

Gość wstyd to kraść i się puszczać
A jeśli chłopak jest naprawdę wartościowy to nie będą mu przeszkadzały ani drewniane okna ani olejna na ścianach :)

a mieszkanie jest własnościowe ? bo jak nie to nie ma sensu robic remontu, wtedy po remoncie podnoszą czynsz za lepsze warunki komfortu

Gość jaa teżżż
się wstydzę, na podłodze mam albo wykładzinę, albo taką jakby dyktę, sama nie wiem, takie drewniane coś :( Do tego w drzwiach nie działają zamki i na dodtek do kochni w ogóle nie mam drzwi, okna są stare, drewniane, sufit przecieka :(

Gość kuku cz cza
wystarczy że będzie w nim czysto i wszystko na miejscu i nie masz się czego wstydzić

Gość jaa teżżż
zamki nie działają w sensie, że nie da się zamknąć drzwi, są uchylone, jedynie w wejściowych działa zamek

Gość rasowy kociarz
ja mam n a podłodze mieszanke trocin, torfu i piasku zeby koty mogły swobodnie załatwiać swoje potrzeby :classic_cool:

Gość wstydzioochaa
tak, mieszkanie jest własnościowe, w bloku. Mieszkam sama bo rodzice moi już nie żyją. Ostatnio udało mi się w przedpokoju zrobic panele najtansze, 14 zł za metr, w łazience i toalecie połozyłam tapete, odmalowalam kuchnie ale i tak jest obskurnie. No mój chlopak nigdy nic nie mówil na ten temat. w mieszkaniu mam czysto, posprzątane ale marzę o wyremontowanym mieszkanku

Gość wstydzioochaa
Frani dzięki ale czasem chciała bym zaprosic nowych znajomych, mojego chłopaka kolegę i jego dziewczynę, ale wstyd mi bo oni mają tak ładnie w domu... I nie zapraszam.

Gość taka czemu
to moze zrob remont co??

Może pomyśl o zmianie pracy (o ile wogóle takową masz) ;) i postaraj się coś zaoszczędzić i się przeprowadź gdzieś do mieszkanka o lepszych warunkach :classic_cool:

Gość 123wer
gumoleum na podlodze, kibel z taką spłuczką co się pociąga sznurek, telewizor 20 letni co odbiera na zielono, ułamaną klamkę dziurę w ścianie po piecyku gazowym i jeszcze by się znalazło więcej... :D

Gość 123wer
aha, to ja tak mam :D

Gość hgftrjyrd,.ihy
123wer- nie GUMOLEUM tylko linoleum albo gumolit! Ale się uśmiałam.

Gość gvebaebharbh
Lepsze obskurne mieszkanie, ale własne, niż tak jak niektórzy, kisić się całe życie w wyremontowanym, ale cudzym.

Gość 123wer
serio, a to przekombinowałam :D gumoleum czy linoleum i tak wygląda choooojowo :D

Gość Ale lipka
nick :ona ma 17 lat to 12skitzo :O 🖐️:D

Gość 123wer
a jak obskurne mieszkanie nie jest właśnie własne? to lipa nie?

Gość wstydziooochaaa
123 wer no to nieźle, to czemu jakoś tam nie starasz się zeby to porobic?? Ja nie pracuje, mam rente po tacie, oplacam szkole i czynsz itp. No robie pomalu, ale teraz zbieram na samochód, wiec remont troszkę odszedl na dalszy plan ale postaram sie zrobic.

Gość wstydziooochaaa
wiecie jak strasznie mi bylo wstyd kiedy byly poczatki mojego związku?? zaprosilam go wkoncu do siebie ale on przywiozł składniki na sałatkę, powiedział że zrobimy razem, a ja nie wiedziałam jak się z tego wymigac żeby tylko nie wszedł do kuchni bo bylo tam tak okropnie. Wiecie jakie to uczucie?

Gość rasowy kociarz
no nie bardzo, mozesz nam streścić?:classic_cool:

Gość obserwator...
pewnie, że wyremontujesz , nie musisz robić tego od razu i natychmiast. Najważniejsze, że Twoje

Gość 3131231231
wstydziocha- jestes niemądra niestety. CO złego w derenianych oknach? W mieczech sie teraz gówna z PCV wymienia z kolei masowo na drewniane. A panele sa tak samo tanie jak gumolit w tej chwili. Wstydzic sie mozna brudu i syfu, i złego gustu.

Gość 3131231231
a panele sama układałaś w przedpokoju?

Wiem Kochana jakie to uczucie, wiem.. Ciesz się, że nie mieszkasz jeszcze poj***** ojcem alkoholikiem, który robi Ci wstyd celowo. Ja mam duży dom, Dwa pokoje są super, łazienka spoko, drzwi wejściowe i na górze ok (ale to wyniki niedawnego remontu i pokoje sa na pietrze, a w holu i na schodach jest tylko beton jeszcze) Kuchnie odmalowałam (tak jak i pokoje i sama panele położyłam) ale na dole... planuje w kuchni wymienic podłogi na panele... zrobic podest pod kominek.. Nie będzie najgorzej.. Jednak na dole sa powybijane szyby w drzwiach, i ogólnie w tej chwili dość obskurnie .. miałam malować ten pokój, ale czasu nie ma.. Panele już mam... szyby mozna powymieniać.. Potłuczone drzwi z czasem też... podłoge na holu położyć... ale potrzeba czasu. No i jeszcze;/ Dom jest bardzo zimny;/ Nieocieplony ... W każdym razie, TAK wstydzę się. Mój dwuletni partner nigdy u mnie nie był i marze o chwili w której kupię sobie własne mieszkanie i będę mogła go zaprosić... A tak w ogóle to mój ojciec jest wyeksmitowany .. walczy o powrót;/ Straszny jest ogólnie.. Rozumiem Ciebie. Mam wielki dom, mógłby byc fajny..gdyby nie ten skur***

Autorko nie masz się czego wstydzić. Przyjdzie czas,to wszystko pięknie odnowisz. Na razie nie pracujesz, więc kazdy kto cię zna zrozumie twoją sytuację. Najważniejsze, że masz czysto.

Gość hol
nie Ty jedna tak mieszkasz