Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria antonietta

kaczyński BŁAGAMY WRÓĆ !!!

Polecane posty

Gość po egzotycznej koalicji
zadałem też sobie sporo męki czytając dzisiaj fora o2, zżarłem swoje gówno i nadal nie rozumiem dlaczego ludzie się tym zachwycają

Bóg cie opuscił:o gdy PIS dojdzie do władzy, Polska stanie się państwem kościelnym, będziemy żyli jak w średniowieczu , będzimy pośmiewiskiem dla innych państw:o

Gość 65274234
I znowu argument kościół, rydzyk... za 5-10 lat przy rządach PO jakiś muślin wydłubie ci oczy bo byłaś niewierna, myśl kurwa co piszesz i robisz

Gość sonia0087
To źle, że będziemy krajem katolickim ? To jest pośmiewisko ? Wstydzicie się własnej wiary bo z zachodu wam wmawiają, że to nie modne. Głupota :( Brak samodzielnego myślenia :( Mają w tym cel, żebyście przestali wierzyć i stali się zimnymi podłymi ludźmi. Teraz zastanówcie się drogie panie skąd wasze wszystkie kafeteryjne problemy. Bo mój mąż jest katolikiem wierzącym (nie fanatykiem oczywiście) i nie wiem co to zdrada, co to rozwód, co to strach przed utyciem bo odejdzie :) Człowiek nie wierzący nie jest dobrym człowiekiem.

Gość kasia wągrowska
dołącz do grupy na facebook, pokaż ilu nas jest :) wciśnij "lubię to" GŁOSUJ NA PIS :) http://www.facebook.com/pages/g%C5%82osuje-na-pis/264460293568913 by żyło się .. normalnie

Gość po pierwsze katolików
w polsce jest góra 40% ochrzczonych ponad 90% i stąd statystyki kościoła, więc nie rządaj teokracji. po drugie skończ z propagandą gierkowską, to że ty chcesz TKM to mnie gówno obchodzi! pobiegaj se! takie zdrajcy i oszołomy jak J. K. mojego głosu nie mają

Gość zacny temat
trza podbić

Gość kaczyński BŁAGAMY WRÓĆ !!!
znowu przegrasz:D

Gość mam 19lat i
cieszę się,że moge zagłosować na Jarosława Kaczyńskiego PIS tylko i wylącznie,niestety coś czuje,że przegrają bo dużo młodych kieruje się tzw."modą" na kaczora nie bo siara ,wszyscy się z niego śmieją,że jest niski ,źle wygląda,nie umie zaśpiewać hymnu itd.bo to jest dla nich najważniejsze..i mają polaczki los jaki zgotował im teraz rząd.. czy wy naprawde jesteście ślepi i nie widzicie jakie nas przykrości spotykają od momentu opanowania kraju przez PO? jestem z zachodniej części Polski tu jest wiocha 3/4 ludzi nie ma zielonego pojęcia o życiu,o polityce.. mają w dupie i głosują tak jak kolega z ławki.. wstyd mi,Boże jacy ludzie są naiwni ,zadłużają nasz kraj,nic konkretnego ani pewnego nam nie oferują ,a tylko jakieś wymagania mają.. ludzie nie bez powodu wyjezdzają za granice za lepszym życiem.. błagam was zastanówcie się i nie patrzcie na rodziców ,czy na babcie ...sami posłuchajcie i nie kierujcie się głupotami typu ubiór,bo jest zarozumiały,bo jest nieprzyjemny,bo źle mu patrze z oczu itd. itd. każdy jak jest zdenerwowany,jak czuje się jest duże prawdopodobieństwo ,że przegra to robi się naprawde nieprzyjemny...Kaczyński jest skromnym człowiekiem,mógłby żyć i z tego co ma na koncie,ale nie chce dopuścić,aby nasz kraj zszedł zupełnie już na dno..zastanówcie się ..niech sobie mnie krytykują teraz mam to w dupie ja jestem za PIS-em !

Gość 0090978
podbijam zacny temat

Gość asapp
jak możesz myśleć że Kaczyński poprowadzi nasz kraj do świetnoiści? Sorry jak ktoś kto nie zna problemów normalnego człowieka ma dobrze rządzić? Czy on ma dzieci żeby wiedzieć jakie są z nimi problemy? Czy musiał kiedys spłacać kartę kredytową? Nie bo nie ma nawet konta w banku! Czy musiał kiedyś naprawiać auto? Też nie bo nie ma prawa jazdy i jeździ w foteliku na tylnej kanapie ze swoim gorylem. Nie wmawiajcie mi że ktoś kto nie zna realiów normalnego życia da radę nami rządzić!