Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dla gmo

Jak myslicie Prezydent podpisze ustawe o GMO?

Polecane posty

Gość Nie dla gmo

czy nie? Oby nie:( Jak mnie wkurza ten profesorek co rano na TVNie tak zachwalal zywnsc modyfikowana genetycznie ciekawe jaki ma w tym interes? Niby nie ma dowodow na szkodliwosc GMO, w takim razie dlaczego inne kraje sie z tego wycofuja?

Gość hghghg
powiem ci tak. w polsce mamy jakeś restrykcje dotyczące GMO. nie wolno tego stosować, są jakieś ograniczenia. a w Europie wręcz przeciwnie, GMO stosować można. Skutek wprowadzenia zakazu GMO (za pisu oczywiśćie) był taki, że polsyc rorlnicy, z jednymch z prężniejszych w Europie, stali się przykurczami. byliśmy krajem rolniczym Europy, a potem się to zmieniło, bo brak GMO to droższe uprawy! Polska chciała być taka ekologiczna, a oczywiśćie tylko zbiednieliśmy i zostaliśmy w tyle pod względem ronictwa. Jestem za GMO

Gość Nie dla gmo
No narazie jakies restrykcje sa, chyba ze prezydent podpisze niedaj boze ustawe. Kto w Europie stosuje GMO? Wszedzie jest zakaz...Z tego co wiem tylko w USA, Brazyli i Argentynie, ale ameryka juz sie wycofuje. Rolnictwo jest na skraju zalamania. poczytaj troche w internecie. Nie znam sie za bardzo na rolnictwie, ale chyba wcale nie jest u nas tak zle, w porownaniu z innymi krajami.

Gość QwErTyZ
do tego barana hghg GMO jest zakazane we Francji, Niemczech i Austrii, więc nie życzę sobie tego także w Polsce... Także nie wszyscy... Do autorki matoł był w faktach chętnie bym mu przyjebał za tą propagandę...

Gość Nie dla gmo
QwErTyZ mnie tez, wkurzyl mnie debil, jak on sie nazywal..

Gość QwErTyZ
Jakiś profesorek na W albo U.. W każdym razie pseudo-ekspert z Uniwersytetu Warszawskiego, ot wilki badacz roślin GMo... żałosne...

Gość Skoro już się zaczęła
propaganda, to po ptakach. Komorowski i Tusk mają zdiagnozowane silne DoEuropyParcie i GMO na pewno będzie wprowadzone. A ja jeszcze mam 50 lat do przeżycia, krrwa mać...

Gość QwErTyZ
Nie chcę jeść GMO... Tusk weź przykład ze swojej sweet Angeli i przemów nieogarniętemu Komorowskiemu do rozumu... Ja nie chcę za 30 lat latać po lekarzach, faszerować się lekami i chorować Bóg wie na co...

No, właśnie. Dobija mnie fakt, że mnie trują, a ja nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie.

Gość QwErTyZ
Musiałabyś zabić Rockefellera i jemu podobnych a to niewykonalne, albo przemówić przynajmniej 10 milionom osób do rozumu.... Nie wiem czemu ludzie to tacy idioci nastawieni tylko na rozrywkę i olewający totalnie to co się wokół nich dzieje...

Gość Nie dla gmo
jezeli Komorwski to podpisze to bedzie ostatnim burakiem, zacofanym kretynem niegodnym swojego urzedu. Zreszta przeciwnicy modyfikowanej zywnosci zapowiedzieli ze jezeli podpisze ustawe to ja zaskarza w TK. A Tusk jezeli ma jakies pojecie, jezeli jest przeciwny to powinien jakos wplynac na tego buraka i przemowic mu do rozumu.

Gość QwErTyZ
Tusk jest przeciwko ale to dziwne bo jako szef partii powinien przemówić tym pustakom pokroju Niesiołowskiego czy Schetyny do rozumu i przekonać do głosowanoia na nie.... Chyba, że Tusk celowo skłamał co jest możliwe.... Hmmm Kaczyński jest przeciwko to zawsze zostaje jakaś 2 opcja...

To dla mnie jest właśnie najdziwniejsze - Tusk wydaje się naprawdę inteligentnym facetem, a podejmuje decyzje, jakby się opił absyntu.

Gość QwErTyZ
To nie chodzi o to czy ktoś jest zamulony czy nie Za GMO idzie wielka kasa i Tusk o tym wie... Poza tym wiadomo jaką siłę nacisku szczególnie na mnie liczące się kraje świata mogą wywierać ponadnarodowe korporacje pokroju właśnie Monsanto... Tusk i Komorowski powinni się zapytać czy zależy im bardziej na kasie czy może na zdrowiu i życiu obywateli... To jest prawdziwy test tych polityków jako mężów albo zdrajców stanu..

"Tusk i Komorowski powinni się zapytać czy zależy im bardziej na kasie czy może na zdrowiu i życiu obywateli... To jest prawdziwy test tych polityków jako mężów albo zdrajców stanu.." No to przepadliśmy z kretesem:(

Gość Nie dla gmo
ale w czym sklamal. Nie, mi sie wydaje, ze on poprostu chce pokazac, ze nie steruje prezydentem. Kiedys sie smiano z tego ze to on rzadzi i narzuca swoje zdanie Komorowskiemu, to teraz publicznie daje z do zrozumienia ze nie ma wplywu na jego decyzje i do niego nalezy ostatnie slowo

Gość Echechoes
Ech jakież to wszystko jest po-gmo-tv(o)n-e.

Gość QwErTyZ
Mam nadzieję, że Komorowski jako prosty człowiek nie podpisze... Jeśli to przejdzie to Platforma straci u mnie resztki jakiejkolwiek sympatii..

PO to kasożercy. Może zresztą myślą, że choroby i mutacje pojawią się dopiero w którymś tam pokoleniu i nikt tego z GMO nie połączy.

Gość QwErTyZ
No właśnie widać jak GMO służy na przykładzie wspaniałego narodu amerykańskiego...

Gość prawdziwy_kattolik
żryjcie to gmo to pozdychacie wszyscy w męczarniach na raka

W USA przynajmniej mają się za co leczyć.

Gość QwErTyZ
Świat jest pierdolnięty Jeszcze 100 lat do tyłu tego nie było, aż nie chcę wiedzieć jak świat będzie wyglądał za 200 lat Klonowanie, hybrydy ludzko-zwierzęce, roboty, broń laserowa i magnetyczna...

Gość Nie chce GMO
Nie chce tego dziadostwa w naszych polskich produktach. Zakupy jak dla mnie to prawdziwa udręka, GMO jest prawie wszędzie. Kupowanie produktów bez GMO to zabieranie mi mojego wolnego czasu. Nie chce GMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość QwErTyZ
GMo to jedno a te chuje ładują wszędzie gdzie tylko można i wypada aspartam, acesfulam K, kwas cytrynowy Poza tym po chuj tyle fluoru i chloru w wodzie mineralnej i paście do zębów...

I hormony w kurakach.

Gość dvfdfvefvfvdvd
jak to po chuj... big pharma ma z tego korzysc. monsanto ma korzysc z gmo bo ma patenty a za tym idzie taka kasa ze glowa mala. ludzie sa zalezni od jedzenia, kto ma nasiona ten ma wladze. i powiedzcie mi jak nie wierzyc w to, ze chca zmniejszyc populacje dla wlasnych zyskow :(

Gość QwErTyZ
Te skurwysyny nadziane co mają 90% światowego kapitału ubzdurały sobie, że ich misją jest uczynienie świata lepszym.. Tylko chyba wypaczyli znaczenie słowa lepszy... Oni już mają taką władzę nad światem i takie pieniądze, że im już odpierdala i jak tu nie wierzyć w teorie konspiracyjne... Teraz sobie czytam ,zę Bill Gates chce szczepić wszystkich ludzi na świecie swoja szczepionką to ja mu mówię spierdalaj sam się zaszczep... Ufać gościowi, który nawołuje do ograniczenia populacji to jak strzelić sobie w stopę...