Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcineczka

co myślicie

Polecane posty

Gość marcineczka

Jestem w związku z chłopakiem od 1,5 roku miłość kwitnie, dobrze wszystko...ale natknęłam się na coś dziwnego i nie bardzo mogę to pojąć , może nie jestem obiektywna dlatego was się pytam. Odszukałam na my space bloga mojego chłopaka, takiego muzycznego i w profilu ma statut wolny, szuka randek. Blog zostałl założony w 2008, gdy był sam i o dziwo zapomniał go zaktualizować...na pytanie dlaczego to widnieje,,uspokoił mnie że nie jest aktywna ta strona, nieaktualizuje jej, tylko że jak sprawdziłam logował sie wczoraj i dziś...powiedział że ta informacja jest nie ważna..i strona nie..to dlaczego lokował się tam i wczoraj i dziś?

Gość marcineczka
szkoda że nikt nie zauważył mój topik :(((

Gość marcineczka
może rzeczywiscie zapomniał? ale jak to możliwe? nie chce się pochwalić że ma kogoś? powiedział że ten portal nie ma znaczenia? problem jest taki że mieszkamy w różnych miastach odleglych...sama nie wiem co o tym mysleć..pomóżcie

Gość marcineczka
zapewnił mnie że jak chce to usunie..poprosiłam wczoraj wieczór, a on nie usunął do tej pory...uważa że nie ma znaczenia

Gość marcineczka
dzwoni do mnie teraz ja nie mam siły odbierać telefonu

powiedz mu szczerze, co zaobserwowałaś na tej stronce, może logował się bo mu o tym przypomniałaś??? jak z nim nie pogadasz to bedziesz się tylko męczyła

Gość marcineczka
na faceboku mówił że ma statut w związku..poprosiłam koleżanki żeby sprawdziła okazało się ze nie ma , powiedział że myślał że ma

Gość marcineczka
tamara dzięki..za te słowa..jestem podłamana i wściekła bo dla niego nie ma problemu

Gość marcineczka
powiedział że nie przywiązuje wagi do tego bloku...ze zmieni to jak bede chciała.. a ja sie nakrecam przeciwko niemu

Gość marcineczka
tamara dzięki za słowa wsparcia...

własnie dlatego lepiej z nim pogadaj, będziesz się zadręczać i przedłużać swoje podejrzenia, nie uważasz, że to nie ma sensu? powiedz co wiesz

to mu powiedz, że to skasował, a nie będziesz dzień w dzień teraz zaglądać czy się logował czy nie, problemu trzeba się pozbyć

Gość marcineczka
na jaki temat co wiem?

no chodziło mi o to, że na portalach widnieje jako wolny, ja od razu bym to wyrzygała i nie mów skąd wiesz tylko

Gość marcineczka
dzięki ..nakreciłam sie na to bardzo.....postaram się dostosować do tego co powiedziałaś tamara...wpadłam w panikę

nie panikuj, ja też miałam taką sytuacje, jak teraz to wspominam to myślę, że działałam zbyt pochopnie, ale my jesteśmy tylko kobietami i same zazwyczaj dopowiadamy sobie resztę do wszystkiego i to najgorszą z możliwych

Gość marcineczka
miałaś taką sytuację? i wszystko ok? no proszę ..faceci są dziwni..mój ojciec nigdy nie nosi obrączki...nigdy..a jest wzorowym mężem

było ok po tym, ale rozleciało się z innego powodu, teraz jestem z innym i nawet nie mam ochoty węszyć po necie

Gość marcineczka
ma 24 lata

Gość marcineczka
Tamara pogadam z nim..spróbuje na spokojnie..choc mnie ponosi mocno