Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

tęskniliście za mną?

Polecane posty

nieeeeeeee,wydaje mnie się ,że niedziel jako men nie byłby taki jebnięty... chyba,że nas sprawdza :( już sama nie wiem 😭

Ej blowww... no byłem czasem, no wypowiadałem się czasem... nawet raz z wami na pomarańczowo w temacie kilka zdań napisałem :D :(, ale... czy ty chcesz mi coś powiedzieć? Np że obsesyjnie śledzisz kafe w poszukiwaniu każdej mojej wypowiedzi? :D :(

niedziel ? jako pomarańcza? kiedy ? blowwww, spotkalam się z nim wczoraj w nocy znowu 😭

ja yebie, to Wy chyba macie jakąś obsesje,ktoś w temacie pisał,że się udzieliłeś w jakimś tam temacie :classic_cool: a poza tym to jesteś zdrajcą ... :O już Cie nie lubię :O :(

noo,pisać z nami na pomarańczowo,przegiął ... na całej linii :O :D :O:O:O

jak zawsze blowwww.. pogadaliśmy, wypaliliśmy kilka cygar, no i no... czuję w stosunku do niego złość, ale nie mogę mu się oprzeć..

Gość uwodzixiel nastolatek
Moge byc waszum przyjaxielem? Nalezex do elitarnego klubu przegrywajacych swe zycie? Niedziel bedzie moim kumplem, vodka moja miloscia:)??

błędne koło.. na pożegnanie rzucicliśmy sobie "do następnego.." nie wdzieliśmy się przez miesiąc, zdąrzyłam troszeczkę odwyknąć, a teraz znowu czuję brak.

uwodzixiel nastolatek mogę być Twoja miłością, ale zawsze toskyczną :D

Gość uwodzixiel nastolatek
VODka ,wstalem dzis o 4 rano,bylo jeszcze ciemno, nie moglem spac,myslalem nad swoim zyciem. i wiesz,co? Jestes dla mnie wszystkim,powodem dla ,ktorego zyje i sloneczkiem,ktore kazdy moj dzien zamienia w namietnosc i milosc. Kocham cie misiu:):*:*:*

:D:D nie zapomnij zapytać czy to men struacja :classic_cool: eeeeej! niedziel nie zaprzeczył ....

blowwww... nie szkoda mnie, sama się o to proszę. ja teraz nie czuję się pewnie na kafe :O Men wszczepił we mnie dużo wątpliwości.. niedziel o kurrrrde faktycznie. pamiętam :D ale jak mogłyśmy się domyślić, skoro tyle teraz Twoich podszywów powstaje.

uwodziciel to fajnie, bo ja wróciłam ok. 3 od innego, wybaczysz mi ? a o 5 już byłam zmuszona wstać, aby pędzić na grzyby. pomińmy fakt, że znalazłam może z 5 grzybków.. spałam tylko dwie godziny/