Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

tęskniliście za mną?

Polecane posty

09.08.2011] 00:26 [zgłoś do usunięcia]duch niedziela a gdzie blowww? hahahhhha i to ja mam obsesję ?:classic_cool: nie no żartuję :D

Gość szzz
Niedziel, lubie cie. W nostalgiczne wieczory milo sie czyta wypowiedzi kogos kto tez nie jest zadowolony z życia.

nie dość, ze moje życie realne przypomina mode na sukces, to teraz życie na kafe również :O

tak blowwww. interesuje się Tobą w jakiś sposób. idę wziąść prysznic.

no tak..faktycznie,codziennie pisze,że mam ochotę obciągnąć niedzielowi :D jakże mogłabym zapomnieć ... :O

wczoraj zwracajac sie do Mena, napisalam, ze wcale nie zdziwilabym się, gdyby pisal tutaj rowniez pod innymi nickami. Jak sama widzialaś odpisał mi, że wszystko o czym napisałam to prawda. Nie wiem czy w to stwierdzenie objął również moje przypuszczenia, ale jesli tak to podejrzenia mamy prawo mieć. Poza tym i niedziel i Men są bardzo inteligentni i na swój specyficzny sposób dziwni w sposobie pisania..

jeśli się mylę to przykro mi, niedziel, ale pisze szczerze o swoich spostrzeżeniach..

vodka problem w tym,że ja nie zdążyłam nawet przeczytać co napisałaś bo usunęli ... fakt,że podobny styl pisania ale mnie się wydaje,że on się na niedziela specjalnie kreuje.

Gość allertt
Też mam doła....:(

blowwww napisałam wtedy to co obiektywnie myślę o Menie, a mianowicie to, że różny sposób w jaki pisze (raz wulgarny, raz normalny) ma na celu wywołanie jakiś tam naszych reakcji, na podstawie, których on jest w stanie ocenić nasz charakter i psychike.

Gość incorporator.
Vodka na tamtym topiku powiedziała rzecz niezwykle mądra jaka już teraz zmieniła me życie. Dziękuję Ci za to Vodka. Napisała że jeśli w lesie znajdziesz na drodze swej cztery podkowy to oznaczać to będzie iż w pobliżu musi biegać jakiś koń.....boso. To były wielkie słowa i za to Ci dziękuję Vodka

blowwww, kiedy się kreuje to się kreuje, ale w innych postach w których z nami nie pisze to również wypowiada się w taki dziwny sposób..

incorporator. prosze. wiedziałam, że tymi słowami pomogę zmienić czyjeś życie :classic_cool:

nie, niedziel. znalazłam borowika ceglastoporego, kilka podgrzybków i jednego maślaka.

Gość allert
To bardzo złożony problem do jakiego dochodzę już długi czas a przyczyn tego dojść nie mogę cały czas próbując sobie pomagać w najróżniejszy sposób by zresztą nie mieć do Siebie pretensji że nic nie robię. Chodzi o jakość życia na którą zapracowały rozmaite życiowe problemy. Czasem jest normalnie. Czasem jest dobrze ale tak jak dziś to czasem bywa nie do zniesienia. Życie mi się przesącza przez palce...tak bym to ujął. Kurwa zauważyłem że wiekiem i wraz z doświadczeniem życiowym jest mi coraz ciężej normalnie funkcjonować i to jest dla mnie paranoja.

allert w jaki sposób próbujesz sobie pomoc ? ile masz lat ? czasem dobrze, z czasami źle ? dokładnie tak to wygląda u mnie, tyle, ze w moim przypadku jest to kwestia kilku dosłownie minut.

:( życie personalne jak i kafeteryjne mieszają mi się niesamowicie.