Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZdeterminowanaNiunia

Właśnie rozstałam się z kochankiem... pije wino...zdrowie

Polecane posty

a przyjaciółka mi mówila- nie inwestuj, bądz egoistką... odkładaj kase jak tylko sie da bo zycie z facetem to wielka niewiadoma, dzis jest jutro go nie ma a ty za swoją dobroć i pomoc zostaniesz z gołą dupą ;( i nawet jakbym potrzebowala od niego kasy to wiem ze nie moge na niego liczyc. bo wiecznie pozadłuzany, wiecznie bez grosza......

wiesz co.... spadaj. raz zrobilam taki błąd.... juz go nie popełnie. a tak dzięki temu pseudozwiązkowi straciłam nerwy, wiare w ludzi i kupe kasy... kasy która bardzo teraz mi się by przydala .....

Gość Janek Góral
Facet bez grosza, to żaden facet! Nie wiedziałaś?

Gość Janek Góral
Pewnie termin ci wyznaczył, bo inna sponsorka na horyzoncie się pojawiła.. to musiał zaczarować, aby było "elegancko".

przykro mi to pisac ale on cie wykorzystal bo facet jak kocha i szanuje kobiete a przede wszystkim siebie to nie pozwoli sobie na to zeby kobieta mu wciaz pieniadze dawala takze nie mysl o nim bo on nie jest wart niczego!!! Prostak

dobrze mi ktoś napisał.... nie dałaś rady bo juz jego w tym głowa była bym tej rady nie dała.... wiedzialam ze on celowo wymyslil ten termin bo wiedzial ze nie dam rady ze nie zdąże a on wyszedł z tego cacy a teraz robi z siebie ofiare i jak ja go rzekomo oszukalam.... brak mi słów... następny kieliszek... wypijmy za błędy

Gość Costa26
Szkoda, że takie kosztowne.. W życiu facetowi bym kasy nie dała..

tak, ja to napisałam. Dodałaś jeszcze dalsze fakty, ale już sobie pomilczę. Wiesz dlaczego...

boze dopiero jak czlowiek sobie ten czas przypomni to widzi jaki był głupi ;( widzi jak to wszystko się uklada w jedną całość ;( a wczesniej sie nie chcialo tego nawet widziec..... myslalo sie no przeciez on mnie kocha ;( ma kłopoty a ja mu pomagam ;(

Gość ustalmy jedno-dałas
mu kase meza??

Gość cosmogirl
biedny ten twoj maz, oj biedny

glowa do gory teraz bedziesz madrzejsza czlowiek na bledach sie uczy

Gość chyba mnie tez to czeka
Jestem w trojkacie... tyle ze ja mu kasy nie daje... ale tez mu zawsze w czyms pomagam... tyle ze on nie udaje zakochanego... bo taka byla umowa a ja chyba sie zakochuje i zamiast uciekac lece jak cma... ale ze mnie idjotka!!

biedactwo poradz cos jak od tego uciec??

skoro sie z toba rozstal to po co smsy pisze?

jesli chcesz przezywac to co ja to brnij w to dalej. Nie radze..... popsulam kontakty z połową rodziny, z mężem, z rodzenstwem..... a okazalo sie ze warto nie bylo. i Bogu dziekuje ze to teraz wyszlo szydło z worka a nie jak bym się rozwodzila ...

powiedz mu ze to koniec i niech przestanie cie nadzwaniac i pisac

wiem! Tylko cos mnie ciagnie... wyjechalam na 3 miesiace zeby sie od niego uwolnic... a dzis zobaczylam go przypadkiem na skype i znow o nim marze... musze w sobie to zwalczyc. Z mezem sie nie rozwiode, z reszta i tak nie bylebym z nim bo uklad jest taki ze to tylko seks bez zobowiazan