Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o shit mamama

chyba poroniłam:(

Polecane posty

Gość so sweet....
szkoda ze takie gowno jak ty wyzej, zamiast tego dziecka, chodzi po swiecie:O

Gość o shit mamama
kurde przykro mi, ty wiedziałaś że jesteś w ciąży, A ja sobie wpieram że to nie ciąża była, tylko okres mi się spóżniał, a testy trefne były:( Trzymaj się:)

Gość trztztzfz
so sweet JESTEŚ takis samym góóównem na tym góóównianym swiecie jak wszystkie gównaa dookoła

no a teraz debilny bachorze, wylacz komputerek tatusia i wypierdalaj spac:O

Gość trztztzfz
komputerek jest mój prywatny, a debilne bachory to wy same płodzicie i powułujecie je na ten debilny siwat, i te wasze bachory sa takie same debilne jak wszyscy, wy także

wpisz sobie "ciaza biochemiczna" w goglach. Wiele kobiet podobno tak ma i nawet nie wiedzialo , ze sa w ciazy- myslaly, ze spozniony okres. Ty, jak i ja cos czulysmy wiec zrobilysmy testy, byly pozytywne bo w takich ciazach sa, ale nastapilo samoporonienie. Ku naszej rozpaczy bo juz sie nastawilysmy.. :( Trzymaj sie, bedzie dobrze. Tak jak pisały dziewczyny tak musiało być. Nie zgadzam sie jednak, ze z kazdym poronieniem "szansa na dziecko maleje" :o Cóż za bzdury?! Wiele kobiet nawet nie wie, ze poranialo tak wczesnie i potem zachodzimy i normalnie dochodzily. Nie myl ciazy biochemicznej z poronieniem w pozniejszych tygodniach! Po kilku takowych faktycznie cos sie dzieje nie dobrego i trzeba to zbadac. A ty Marvy kocmołuchu idz do swojego brudnego smierdzacego łóżeczka snic o szatanie :D Tylko on cie kocha pamietaj :D i dzieci ci napewno nie zrobi, po co mialyby sie potem w cyrku meczyc :(

Gość trztztzfz
oo odezwala się nast. wyznawczyni KK broniących księzy pedofili i pederastów :o

ty trztztzfz,matka cie lancuchem do kaloryfera wiazala i dawala zrec w psiej misce, ze ci tak beret poryło???

Gość hdldsssss
To podobno zdarza się często, tylko nie wszystkie kobiety wiedzą, bo mało która robi test jak okres się spóźnia 3 dni.

Gość trztztzfz
Identycznie swoje bedziecie traktowac lub juz tak traktujecie jak opisalas,?? widać ma się te zadatki i predyspozycje do tego co nie? az tutaj musisz sie pochwalic jak sie wlasne dzieci traktuje czym do czego sie skuwa i jak karmi?? Dlatego niezmiernie sie ciesze jak jakaś jebana sucz nie wypycha na ten swiat plodu, na ten jeebany świat pod ręce okrutniej socjoppatycznej rodziicielki ktora sie przynaje jak jako matka trzeba wlasne dziecko traktowac wiec lepiej niz taki dzieciak by sie nie narodził, bo co to za zycie byc wiecznie skutym lancuchem do kaloryfera i zrąc z psiej miski??