Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamos

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość adamos

sprawa wyglda tak: jest dziewczyna ktora mi sie podoba z charakteru i wygladu nie jest z nikim mysli zeby sie pobrac z taki swoim przyjacielem ktory jest z wroclawia. pznali sie rok temu i sie przyjaznia ale wiedza ze na odleglosc sie nie da wiec planuja cos jak przyjedzie na studia do wawy za 2 lata rwie do nie sporo typow w tym moj pzryjaciel ktory przez to ze rwie do niej staje sie juz tylko kolega dla mnie przez to bo zaczyna nie wiem czemu mnie unikac drugi nassz przyjaciel jest z jej przyjaciolka .wyjade sie spoko wszystko z ta o ktorej mowie bo kazdy dzien jest lepszy ale jest wielu kandydatow w tym moj kolega i jeszcze przyjaciel. ona mnie lubi ale jako kolege bo byly sytuacje ze sie napilem i to ostro przy niej a wiem ze to odstrasza i bilem sie z goscmi. oglnie tez lubie pogadac o pilce i takich tam meskich rzeczach

Gość misiolek:));));))
sorry kolego, ale nic z tego nie rozumiem co napisałeś. Piszesz tak chaotycznie, że nie wiem, ona nie chce być z Tobą? Ma brac ślub z przyjacielem? Co jest grane? napisz dokładnie i spokojniej

Gość ciapelek
Napisałeś tak chaotycznie,że nie można nic przeczytać i zrozumieć-tym bardziej. Mówisz też tak szybko???

Gość adamos
Ona chce wyjść za mojego przyjaciela a ja się w tym przyjacielu podkochuję i mam ochotę jej wpieprzyć. Sory, że pisałem nieskładnie, ale targają mną silne emocje :O