Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola21003

samotna mama

Polecane posty

mam 25 lat i poznałam chłopaka młodszego o 2 lata czy możliwe jest żeby udało nam sie stworzyć rodzine?zaznaczam ze to nie zadne prowo...jestem samotna mamą

Gość opole
POZDRAWIAM OLA

Gość expressmakeup
wprawdzie dojrzalosc to nie wiek,ale czy on jest gotowy zostac ojczymem?

musiałby być wyjątkowo dojrzały, jak na swój wiek, by zaakceptować nie swoje dziecko.

Gość mike_maruda
raczej nie i powinnas uwazac zeby sie drugiego płoda nie dorobic z gowniarzem :)

Po mojemu to wyglada tak. Jesli masz bardzo, bardzo duzo kasy to sporo facetow niezaleznie od wieku i doswiadczenia zwiazalo by sie z toba. Jesli jednak nie jestes majetna to szukaj dzieciatych rozwodnikow w srednim wieku. Niestety nie masz juz totalnie nic w sobie co mogloby zainteresowac a tym bardziej zatrzymac mlodego mezczyzne.

Gość Maita :::...
Wszystko zależy od Jego dojrzałości psychicznej, ale to bardzo młody wiek więc nie nakręcaj się bo różnie może wyjść...

Gość wertykulator
powiedz, po co ci to? Jeden debil cii nie wystarczył? chcesz miec kolejnego do dawania dupy, sprzątania, wycierania tyłka???

Gość ile wiecie tyle zjecie
to zależy od tego czy chłopak ma powodzenie. jeśli jest totalnym "no life'em" i do tego brzydkim, to zatrzymasz go przy sobie.

Niech zgadne, ktos cie wyruchal na impresce albo wpadlas z nieodpowiedzialnym chlopakiem, teraz jestes sama i zaczynasz sie zastanawiac, czy jakis mlody facet da sie wrobic w takie goowno, jak bycie z toba i twoim dzieciakiem. Nieprawdaz?

Gość karolina_zwierzak
moze to pedofil? a moze masz go nianczyc ? :D

Nawet no lifa, mlodego i od zawsze samotnego nie bedzie w stanie zatrzymac. Tylko ewentualnie lysiejacego rozwodnika. Nooo chyba ze ma kilkuset tysieczny majatek.

wierz mi, no life'a zatrzymałaby. studiuję z prawie samymi no life'ami i dobrze wiem jacy do desperaci.

Gość mokraaKotka
łysi sa napaleni bo maja za duzo testosteronu mmmm

Wierz mi ze ja bym na taki uklad nie poszedl choc mialbym zdechnac w samotnosci. Pieprzyc kobiete, ktora wyruchal i zostawil jak szmate ktos i do tego zgrywac tatusia dla jej bachora? Nigdy w zyciu, wole walic konia mlotkiem do konca zycia.

no to Ty ;P a ja od czasu do czasu muszę słuchać zwierzeń kolegów, że nigdy nie znajdą sobie dziewczyny, że wiedzą, że są "odrażający" itp. ehhh sporo ciot jest na kierunkach technicznych :( ale fajni ludzie też się zdarzają ;) w każdym bądź razie ludzie tego typu (no life'y) będą się trzymać każdej laski, bo to im podwyższa samoocenę, którą mają bardzo niską ;)

z takim podejsciem to nic innego ci nie zostanie burasie tylko walic konia mlotkiem palancie!!!!!!!!!!!!

Beliar o masakra jak ty wszystko wiesz ! ;O co Ci do tego ,że tak spytam? bywa, że pozory mylą :o

Pendzior, moge robic co zechce, do mnie moj lajf nalezy i tobie chooj do tego. Ola, jakie podejscie? Zle mam podejscie? A jakie powinienem miec wobec ludzi, ktorzy dopuscili do tego ze sa zuzytymi wykorzystanymi kupami miesa, ktorzy licza bezczelnie jeszcze na jakies sczescie?

rozstałam sie z gosciem po 7 latach bo kazal mi usunac ciaze jezeli chce z nim byc a jak nie usune to z nammi koniec-wybrałam to drugie :D

jak można wypowiadać się w sprawie o której nie ma się bladego pojęcia? ale ciota z ciebie Beliar :o

Bieu, tyle mi do tego ile tobie. Jak by wszyscy mysleli tak samo to po cholere by ktos sie kogokolwiek o cos pytal. W ogole to nie odzywaj sie do mnie.