Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................a

yasmin początki plamienie

Polecane posty

Gość ................a

witam! mam problem w ostatnim czasie mam dziwny okres tzn.zawsze zaczynał mi się od zwykłego krwawienia intensywnego a przez ostatni czas zaczyan mi się od plamienia tzn.wczoraj mialam plamienie w nocy nic dzisiaj rano znowu mam plamienie i jak wloże sobie palca to mam na nim krew moje pytanie jest takie leekarka przepisła mi yasmin i jest napisane ze od pierwszego dnia krawawienia i tak mi powiedziała to ja juz nie wiem czy plamienie też mam zaliczyć do miesiączki kiedy powinnam wziąść pierwszą tabletkę czy poczekać do intensywnego krawienia bo jak narazie to mam plamki ?nieiwem co mam zrobić a chec dobrze zażyć tabletkę pomózcie????

Gość ................a
???

Jezeli ostatnio okres zaczynal ci sie od plamienia, to chyba powinnas brac jak ci sie zaczelo plamienie. Jak masz regularne cykle, to policz sobie, w ktorym dniu jestes i wez w pierwszym.

Gość ................a
witam ponownie poprosze o pomoc ponieważ wczoraj koło 22 wziełam yasmin ,ale niewiem czy to to barze ponieważ na papierze toaletowym jak się pocierałam miałam krew i jak siusiałam to pare kropelek spadlo krwi. ,w nocy nic tylko plamienie nie mam normalngo okresu takeigo jak zawsze,co mam zrobić powinnam mieć norlamlne krwawienie a go nie mam za wczesnie wziełam chyba tebletkę yasmin co mam teraz zrobić;(

Gość ................a
?