Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnjknmjk

po co kobiecie mąż-szczerze

Polecane posty

Jezu ale durne pytania... jakby doszukiwac w tym jakiejs filozofii. Ja mam męża nie "po coś" tylko dlatego, że jest to osoba która kocham i my nawzajem siebie akceptujemy i kochamy. Razem zarabiamy, tworzymy dom, rodzine, bawimy się.

Gość gość
"Ale slogany, tak myślałyśmy w gimbazie. Większość mężów jest nic nie warta jak zachorujresz na raka piersi i ci utną, albo urodzisz upośledzone dziecko, to wtedy się przekonasz. Życie i romantyczne teksty o miłości i przyjaźni to nie to samo, dziecino słodka" 100% prawdy kobiety mają wyprany mózg romantycznym gównem i większość w ogóle żyje w swoim świecie :O

Gość gość
Mnie potrzebny jest mąż [niekoniecznie ślubny:D] do: - koszenia trawników kosiarką spalinową, ew. do naprawy elektrycznej, wówczas sama skoszę. - prac na wysokościach - czyszczenie rynien, podcinanie drzew i krzewów -użyczeniu swojego żołądka do testowania moich nowych pomysłów kulinarnych - i najważniejsze - ogrzewanie moich nóżek w chłodnej sypialni. Z resztą -kanalizacją, paleniem w kominku, obsługą samochodu pracami ogrodowymi i domowymi sobie doskonale radzę, ale chętnie przyjmuję jego pomoc. O dzieciach nie będę pisała - mamy takie same prawa i obowiązki, nie mamy w tym względzie do siebie zastrzeżeń.

Gość gość
Tak szczerze potrzebuję męża do (kolejność nieprzypadkowa): 1. Celów społecznych- pokazywania się na mieście, na imprezach, zjazdach, u rodziny i znajomych 2. Celów towarzyskich- by mieć z kim wyjść do kina i pojechać na wakacje 3. Zapłodnienia 4. Wsparcia finansowego- wiadomo, że we dwoje jest łatwiej 5. Prac domowych- elektryka, wnoszenie i składanie mebli, naprawa auta, itp.

Gość gość
Jak wyzej. Ponadto: - do zapewnienia poczucia bezpieczenstwa; - do wspolnego dorabiania sie; - do opieki nad dzieckiem; - do gotowania smacznych obiadow :)

Gość gość
mi do: 1. seksu, przutulania, calowania, spedzania wolnego czasu, urlopu, zycia razem na emeryturze 2. poczucia bezpieczenstwa - zeby nie czuc sie samotnie, by miec z kim rozmawiac o problemach, by miec kogos kto bedzie wsieral w zyciu, by nie zyc i nie umierac samotnie 3. pomocy w domu - przyniesienia zakupow np ziemniaki, butelek wody, drewno, przestawienia sofy, regalu, pomalowania sciany itp 4. do wszystkich rzeczy na ktorych kobiety sie nie znaja czyli elektronika, auto itp 5. do pomocy w domu - ogrod, naprawic zlew, rower, lokowke, komputer, wymienic gniazdko itd

Gość prawikzewsi
- i najważniejsze - ogrzewanie moich nóżek w chłodnej sypialni. X To jest dobre. Mi potrzebna żona żeby robić z nią różne szalone rzeczy, nie zawsze legalne czasem trochę dziecinne takie wygłupy. No i żeby sprawiać uśmiech na jej twarzy.

Gość gość
MYCHA, podpisuję się.

Gość gość
do zmarnowania życia