Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaahahahaaa

od kiedy mamy dziecko mąz nie chce sie ze mną kochac, prawie nie ma sexu

Polecane posty

Gość aaaaaaahahahaaa

od kiedy urodzilo sie dziecko nie ma sexu, tzn dziecko ma roczek już a sex raz na tydzien albo raz na dwa tygodnie a jestesmy mlodzi... mąż nie pracuje ciezko nawet nie pracuje codziennie! nie pomaga zbytnio przy dziecku śpi calą noc, ja nie wiem o co chodzi dbam o siebie bardzo mocno sie maluje(jak kiedys-tak lubi) zmieniam cos w swojej szafie tzn mam rozne ciuchy takie sexy, ale nic:( zakladam stringi ladne ciuszki nic:( jestem aktywna w sexie tzn lubie nowosci nie mam tak ze czegos nie lubie zrobie wszystko:):) myslalam ze mnie zdradza......... hmm.. wiec przeszukalam jego telefon nawet kupilam sobie nowy starter i z tego innego numeru dzwonilam po wszyustkich ludziachz jego ksiażki tel... i zawsze odbieral facet... zawsze męski glos... nie ma zadnych kolezanek .... hmmmmmm wiec o co chodzi???

Gość aaaaaaahahahaaa
przed ciążą byl bardzo chetny na sex.... codziennie nawet kilka razy a teraz to raz na tydzien alb o i dwa i to tak mechanicznie, jakby bez uczucia;(....... wiec sprobowalam ja zaproponowac sex albo np. sie sama zaczelam zblizać fdo niego calowac przytulac siadac na kolana i nic;( albo mnie odepchnal delikatnie albo mowil ze nie teraz ze cos tam i zawsze cos wymysla:( teraz tez śpi dziecko śpi on tez i sie probowalam przytulic obok pomaacac to odbuirknął: idz sobie, śpie!!!!!!!!! porazka;(

Gość aaaaaaahahahaaa
kurcze juz nie wiem co robic, nie chce tak, mamy p;o 24lata jestesmy mlodzi, to co bedzie za pare lat:( ja nie mam 50lat zeby raz na dwa tygodnie:(

Gość aaaaaaahahahaaa
czuje sie przez to nieatrakcyjna bo uwazam ze skoro on nie chce to musze sie niepodobac;(

Gość incognito2011
Porozmawiaj z nim szczerze, ale delikatnie, że niefajnie Ci z tym, że on Cię odtrąca. Może on ma jakiś problem, który go męczy i nie ma ochoty na igraszki, albo ma problemy zdrowotne? Może przytył ostatnio? :P

Gość a byl przy
porodzie? moze ma traume? albo jestes luzna teraz i nie ma satysfakcji juz takiej