Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amon Jerro

dlaczego dziś tak trudno o partnerkę życiową?

Polecane posty

Gość Amon Jerro

nawet taka szara myszka, gdy głębiej zbadać, okazuje się lampuceą zadającą się z elementem kryminalnym i - pomimo dopiero 20 wiosen na karku - mającą już co najmniej 10 różnych partnerów! nawet używane wozy mają góra 2 właścicieli a ja miałbym brać za zonę coś, co przeszło przez 10 chłopa? :O

Gość do mam dola
pierdzielisz az glowa boli, masz hajs ti i masz partnerki, hehhehe a cipka z mydla nie jest babe, lepsza doswiadczona niz kłoda

Gość natuska85
Ale w drugą stronę jest to samo. Faceci kłamią, oszukują, wykorzystują i rzucają. Taki świat. Ja szukałam bardzo długo. Grunt to nie tracić wiary w ludzi.

Gość nie da się zawrócić
ja mam 20 i jestem dziewica, owszem próbowałam seksu z moim chlopakiem, ale nie mielismy zabezpieczenia i zrezygnowalismy, wszedł mi tylko troszkę do pochwy. poza tym robiłam mu loda, 2-3 razy czy przegrałam zycie z tego powodu?:O

Gość Amon Jerro
daj spokój, ja tu mówię o przypadkach, w których 20-letnia dziewczyna miała już co najmniej 10 rożnych partnerów! przecież to nie jest normalne, to czysty promiskuityzm

Gość kjnjknmjk
po co sie zadajesz z elementem??

Gość natuska85
Drogi autorze możesz się wkurzać na taki stan rzeczy, ale to nic nie da. Wrzucisz wszystkie dziewczyny do jednego wora, to potem nie dasz szansy takiej jakiej szukasz, bo i tak jej nie uwierzysz.