Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgataHav

Gdzie ciekawe ubrania w internecie?

Polecane posty

Gość gość
Polecam sklep danvera.pl duży wybór sukienek , rewelacyjne ceny, świetna jakość:D

Gość MoniKami
Jak dla mnie www.annopolis.com.pl, kupuję od jakiegoś czasu i się nie zawiodłam. Jak nie jestem pewna rozmiaru to dzwonię i zawsze dostaję szczegółowe informacje. A ubrania są dobrej jakości, nie sieciówkowe i raczej nie spotkam kogoś ubranego tak samo.

Gość gość
Mój ulubiony sklep internetowy to danvera :) Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuję znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)

Gość glorka123
Ja stawiam na ShowRoom ;) Mają tam bardzo fajne sukienki, zresztą możecie sobie obejrzeć tutaj: http://www.shwrm.pl/ona/odziez/sukienki-tuniki-k.html#2 Ostatnio zaczęłam odchodzić od zakupów ubrań w tradycyjnych sieciówkach na rzecz polskich uzdolnionych projektantów ;) Dlatego też moja szafa wprost pęka od unikatowych rzeczy których nie znajdzie się praktycznie nigdzie indziej.

Gość NiepokornaRealistka
Ja polecam sklep najstyl.pl mają wszystko, buty ciuchy bieliznę i dodatki :)

Gość Karolinka71
Witam, Polecam sklep polskiej projektantki www.agatare.com , robiąc zakupy na tej stronie zbieracie punkty i każda następna rzecz jest tańsza. Unikalne modele i super jakość, mam w szafie już kilka sukienek :) polecam

Gość Karolinka71
Witam, Polecam sklep polskiej projektantki www.agatare.com , robiąc zakupy na tej stronie zbieracie punkty i każda następna rzecz jest tańsza. Unikalne modele i super jakość, mam w szafie już kilka sukienek :) polecam

Gość gość
Ciekawe ubrania oraz bieliznę znajdziecie także na www.MyCotton.pl

Gość dobre bo polskie
moi drodzy, nie wiem czy już ktoś pisał czy nie...ja uwielbiam produkty TopClassic. Polska produkcja, piżamy mają świetne z prawdziwej polskiej bawełny. Ubrania tez ciekawe, świetne jakościowo i całkiem niedrogo-jakość super więc warto!. Znalazłam sklep, który sprzedaję ubrania tej firmy: http://www.planetap.pl/top-classic-m-1.html polecam bo na prawdę warto

Gość melodia ulotna
ciekawe i w ogóle w fajnych stylizacjach są na domodi.pl :)

Gość gość
sporo takich jest wszedzie no wlasnie w ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość paalka
Proponuje http://centu.pl/. I na sztuki i hurtowo. Im więcej bierzesz, tym niższa cena. A produkty dość fajne jeśli chodzi o jakość i wykonanie. Można ubrać całą rodzinkę i jeszcze udekorować mieszkanko:)

Gość gość
eBay.co.uk

Gość ahaniak
tanio i z szybką wysyłką kupisz na www.vesto24.pl marki nie są bardzo znane ale wykonanie solidne i jakość bardzo dobra zwłaszcza mogę c***olecić markę 3suissses nie na darmo mówią że Francja to stolica mody ciuchy są nie do zdarcia kilka razy prałam i dalej wyglądają jak nowe

Gość nasturciaaaaa
Świetne ubrania mają w Unisono-włoska moda: https://www.unisono.eu/ polecam, fasony i jakość na najwyższym poziomie :)

Gość gość
ja mysle ze sporo takich jest no na serio no i sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8