Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joverelist

czy z tym trzeba isc do lekarza czy samo przejdzie? prosze o porade

Polecane posty

Gość joverelist

w piątek wstałam z powiększonym dziąsłem, kupiłam jakąs masc (bardzo boję się dentysty) i jakos przezylam ten dzien, w nocy nie bylo za dobrze, ale wiekszosc czasu przespalam, wczoraj juz zaczęło boleć mnie gardło, w ogole nie moglam "zamykać szczęki do konca" nie moglam gryzc, wzielam tabletki przeciwbólowe ale malo pomogly, dzis w nocy cale gardlo czerwone bardzo boli, mialam goroaczke 39' praktycznie nie spalam, dziś podeszlam do lustra i moje gardlo jest naprawde w nienajlepszym stanie a i bardzo mnie boli szyja i po dwoch bokach to są chyba migdałki ale nie wiem to jedno jest normalne i nie boli a drugie troche wieksze i boli. i to jest ta sama strona co te dziaslo. wychodzi na to ze to chyba nie chodzi o ząb?

Gość joverelist
jak myslicie czy to samo przejdzie? wystrczy ze pojde do dentysty?

Gość joverelist
dentysty tak bardzo sie boje... ze nogi sie pode mna uginaja... jak male dziecko :( a jak myslisz czy bede musiala isc do szpitala?

Gość hahaha haha
lepiej idz bo moze byc gorzej ja tez sie boje dentysty ale jak trzeba to ide zeby nie cierpiec bardziej

Gość siri
Nie czekaj ,idz do dr na dyżur niedzielny....ta opuchlizna w gardle może być niebezpieczna dla życia...nie chcę Ciebie straszyć!

powalilo was.. ma normalna jakas infekcje gardlowa i tyle.. hahaha tak udusi sie.. :/ jesli ci to bardzo przeszkadza idz na jakis dyzur, ale to przejdzie ja tez takie cos mialam i to nie raz w zyciu.

Gość walićpomarańcze
Twoje, zdrowie, Twoje życie, jak dbasz , tak masz, olewasz swoje zdrowie i myślisz że na topiku Ci mądrze doradzą, najlepsza rada - to wal na ostry dyżur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mnnnnn
a w zasadzie to czego sie boisz u dentysty? e tam.powierci ,powierci i przestanie:classic_cool: ja moge isc nawet teraz .mam to w dupie a balam sie tak jak ty. jak stracilam 5 zebow to oprzytomnialam.teraz dbam jak moge:) w temacie powiem tyle-masz angine.