Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia sie nie wtraca

czuję się przy moim facecie gorsza, biedna. On zachowuje się jak hrabia

Polecane posty

On pracuje za granicą, zarabia 6-7 tys miesiecznie. Przyjezdza do Polski jak wielki hrabia. Bylismy wczoraj na zakupach kupił masę ubrań w oryginalnym sklepie, szasta kasa na lewo i prawo, nie zazdroszcze mu, to sa jego ciezko zarobione pieniadze. Ale tak sie dziwne poczułam wział do reki spodnie a ja powiedziałam, ze nie bedą mu pasować a on na to: Ale ja niuni nie pytam o zdanie... zgasił mnie po prostu, chodziłam za nim jak przyzwoitka.Moze robic co chce ale on się zachowuje jak panicz wielki och i ech. A na koniec zapytał mnie dlaczego nic sobie nie kupilam heh no nie kazdy zarabia, ja od pazdziernika zaczynam studia, nie biezace wydatki mam, bo pracowalam czerwiec i lipiec sezonowo ale szkoda mi wydać na bluzke 150zł

Gość wawji89
czemu ci nic nie kupił za darmo mu szpary popuszczasz???

Gość ptasiek nastroszony
to czemu nie znajdziesz milosci a nie kasy szukasz? olej go i znajdz dzielnego i odpowiedzialnego chlopaka ktoren bedzi8e Cie szanowal - co przeradza sie w milosc obopolna.

nie kupił...wczesniej powiedział,ze zabierze mnie na zakupy i bede mogła sobie wybrać co chce. I tak bym tego nie zrobila, bo nie szukam sponsora, ale sam fakt, ze obiecał a nawet nie wspomniał łaziłam za nim jak głupia... Myslałam, ze mu doradzę ale nawet tego nie chciał. Bo taki Panicz sam sobie poradzi:-(

Gość kslakslakdasl
no tak woda sodowa uderzyla do glowy,,, wielki pan....boze moj tez bogaty cos tam gada i tez czuje sie biedniejsza ale jak mi cos powie, to ja mu powiem co mysle....

Gość ptasiek nastroszony
bo to nie milosc tylko ruchanie. widac jeszcze z lepszymi cycami nie znalazl ale jak ma piniendze to wnet znajdzie

Ale mi nie chodzi o jego pieniadze. Mi chodzi o jego zachowanie. Zgrywa kozaka, szpanuje fura itp, itd. A jak jestesmy sami jest kochany, przy rodzinie taki zakochany w "niuni" (hehe)kocham go, bo jest odpowiedzialny kochany, czuly... Ale jakies wspolne wyjscie tak sie konczy. Ze ja siedze cicho a on dominuje. A przyznam sie szczerze ,ze sie ladnie ubrałam wczoraj, sukieneczke, obcasik, włoski zrobione wszystko super a on powiedział,ze mu obcas cytuje: spierdala i trzeba wyrzucic te buty, bo brzydko to wyglada. No nie wiedziałam, ze mi obcas spierdala:-(znawca sie znalazł. Wszystko najlepsze musi miec

Gość gtgt
wiesz co, sama jestes sobie wina. Pozwalsz mu na to, to masz.

Gość 0090978
wybrałąś sobie buraka, wiec męcz sie i znos humory panicza:classic_cool:

Gość kajamajakicia
Było go naciagnac na pare ciuszków skoro mu tak kasy nei szkoda:D

Gość lady maverick
ja mieszkamzagranica i te 6 tys zl to nie sa tutaj zadne pieniadze, przeciez to zaledwie 2000 funtow. Twoj facet to burak!

Gość kajamajakicia
Wogole jak ty mogłąs tak za nim chodzic ?! teraz nie dawaj mu w łożku!!!

Gość kjnjknmjk
ja bym zerwala nie wytrzymalabym psychicznie

Gość ptasiek nastroszony
gorsze od wszystkich pandemii świata jest zjawisko:n pt. z dziada - pan

Gość 0090978
raczej 1300 funtów :o

Gość No to ten..............
Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy. Może i teraz wyżej sra niż dupe ma, ale mentalności dziada nie ukryje. Swoją drogą po co Ty z nim jesteś jak Ci to tak bardzo przeszkadza?

Gość mały punkt widzenia
A co to za wielkie pieniądze za granicą? Wpieprza pewnie konserwy, a później się wozi w Polsce - znam takich buraków. Ja z moim z naszym kraju zarabiamy więcej na głowę i uważam, że to jest sukces chociaż nie szastamy kasą. A to w jaki sposób Cię traktuje, to ewidentnie wali kolesiowi w głowę, myśli że wielki bogol z niego bo trochę kasy przyoszczędził - porażka. A Ty zamiast na forum się żalić, to powiedz to swojemu facetowi. Nie wyborażam sobie w związku takich problemów. Traktuje Cię źle, więc powiedz co o tym myślisz i jak się czujesz, może następnym razem przemyśli sprawę i nie będzie się już tak zachowywał. Jeśli będzie, to proponuje kopnąć w tyłek palanta póki możesz!

Gość podszyw :D:D:D:D:D
hahaha zgadzam się z opinią powyżej. Tam wpierdala najtańsze konserwy i inny shit żeby po powrocie do Polski móc zaszpanować. Tacy są najbardziej żałośni :D Zapierdalają jak najgorsze dziady na plantacjach i zmywakach a w {olsce wielką szlachtę zgrywają :D Też znam parę takich "ewenementów" :D

Gość ptasiek nastroszony
i piją mocz w hołdzie swemu pracodawcy. przybłedy polaczkowe

Gość ja zarabiam w PL dużo
i kupuję sobie drogie ciuchy, jeżdżę na wycieczki, nie wpierdalam konserw tylko jem dobre jedzenie, chodzę po restauracjach bo mnie na to stać ale jak idę "na miasto" z koleżanką której nie stać to idziemy do zwykłego pubu na piwo i problemu nie ma :)

Gość lol lol lo l :):):)
Twój facet to dziad jakich mało i do tego burak. Tam zapierdala jak niewolnik a tutaj pana zgrywa :D że Ty się z nim jeszcze zadajesz? nie wstyd Ci? :D