Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 kierunki a nie mam pracy

Skończyłam 3 kierunki studiów a nie mam pracy!!!

Polecane posty

Historia i Teologia oraz kulturoznawstwo. Mam 28 lat i mysle o tym by od pazdziernika rozpoczac kolejny kierunek studiow, co sadzicie? bym w koncu miala szanse na znalezienie jakiejs pracy! Oprocz tego posiadam umiejetnosci dwoch jeyzkow angielski i francuski, mam prawo jazdy kategorii B i problemy z praca. W moim CV moge jedynie napisac ze pracowalam przez pol roku w biedronce, pozniej 3 miesiace jako rejestratorka w sluzbie zdrowie, 2 miesiace jako kolnerka w restauracji i 3 miesiace w salonie orange, a pozniej dwa miesiace w salonie era, oprocz tego mam technikum gastronomiczne i policealne studium hotelarskie i ciągle są problemy, a wszystkie te pracą podejmowałam zazwyczaj od lipca do września. Co powinnam zrobic w takiej sytuacji, dlaczego nikt nie chce przyjmowac wyksztalconej, inteligentnej, madrej i utalentowanej kobiety?

Gość gdyby nie to to bym
"Co powinnam zrobic w takiej sytuacji, dlaczego nikt nie chce przyjmowac wyksztalconej, inteligentnej, madrej i utalentowanej kobiety?" nawet uwierzył ,a tak t prowo

Gość elaq ,q,q,q
daj sobie spokoj z kolejnymi studiami, tez skonczylamhistorie , teraz w banku pracuje, czemu dluzej nie zagrzejesz miejsca w pracy???

Gość $^ml:;k,jnh
dziwie sie ze znasz jezyki i pracy nie masz, jakas debilka jestes juz

Bo wszystkie prace jakie bralam to byly prace takie od maja do sierpnia lub lipca czy wrzesnia. Nie moglam dluzej pracowac poniewaz zawsze rozpoczynal sie rok akademicki a studiowalam dwa kierunki dziennie i jeden zaocznie. W koncu skoro skonczylam trzy kierunki to chyba jestem wyksztalcona, madra, inteligentna i utalentowana? prawdaz?

Gość elaq ,q,q,q
chyba prowokacja? Wiesz ja skonczylma tez 2 kierunki i mam prace , ale po chuja ciagle cos konczyc , wez sie ogarnij niedojdo

Gość ghdfjv8777777777776t
no jak zaczniesz kolejne studia to na pewno cos znajdzie:Oznow nie bedziesz miala czasu i znow rok bez pracy,bez sensu

Gość cvdvd
jesli to nie prowo to napisze tak: zamiast robic kolenjny kierunek zrob jakis kurs.

Gość kajamajakicia
hahhaha najgorsze badziewia! Pamietaj ze mgr nie uchroni Cie przed bezrobociem. Trzeba myslec jaki sensowny keirunek wybrac a nie jakies humany...

Gość życzliwa987
Jeśli nikt, jak piszesz, nie chce Cię przyjąć, sama stwórz sobie pracę. 28 lat to już duża dziewczyna, zastanów się czy wart podejmować kolejne studia. Poczytaj parę książek z zakresu rozwoju osobistego i ogólnie zastanów się dobrze co wybierzesz ;) Powodzenia we wszystkim, co postanowisz :)

Gość Hutymunda
"Co powinnam zrobic w takiej sytuacji, dlaczego nikt nie chce przyjmowac wyksztalconej, inteligentnej, madrej i utalentowanej kobiety?" Ktoś wyżej podał ten fragment jako wskazujący, że ten temat to prowo... Naprawdę na kafeterii tak jest, że jak ktoś ma wysoką samoocenę, to na pewno musi to być prowokacja? Najlepiej żeby pisał, że jest zerem i uważa się za śmiecia - wtedy będzie wam raźno i zaczniecie taką osobę pocieszać... Ale gdy ktoś coś dobrego o sobie napisze to zaraz budzi sprzeciw. Dlaczego? ;)

Gość gość
Bo w tym przypadku nie ma prawa tego pisać. To, że ktoś zdobył jakieś wykształcenie, nie oznacza, że potrafi z niego efektywnie korzystać. Sama miałam koleżankę po filologi romańskiej, której musiałam tłumaczyć we Francji wszystko.

Gość gość
kłania sie dyskryminacja kobiet

Gość gość
tak juz jest ze zazwyczaj bardziej sie liczy doswiadczenie niz kolejny kierunek. zabierz sie za porzadne szukanie pracy bo tak to do 40 nic nie znajdziesz