Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewienchlopak

prosze o pomoc dziewczyny :)

Polecane posty

Gość pewienchlopak

witam mam prośbę do dziewczyn żeby powiedziały co lubią w tańcu z chłopakiem, co je drażni u tańczącego z nimi chłopaka i takie tam, proszę też o pomysły i opisy fajnych kroków, ja tańczę słabo a moja nowa znajoma która bardzo mi się podoba idzie ze mną za wesele i chcę dobrze wypaść bo wiążę z nią poważne plany :) oglądałem na necie różne filmiki i studniówkę znajomego na której koleś wymiata jak zawodowy tancerz po prostu marze by tańczyć jak on :) nie chcę się cały czas kręcić w koło i co jakiś czas prosty obrót, to nudne :( proszę o odpowiedzi i pozdrawiam :)

mnie najbardziej irytuje w tańcu jak facet jest mało męski i nie potrafi prowadzić, trzyma dziewczynę jak pióreczko i jest sztywny. Najważniejsze to się wyluzować... poćwiczcie trochę przed weselem co wam szkodzi?

Gość sjcslk
alez wy koorwa dzieciaki macie problemy:o

Gość pewienchlopak
dla mnie to problem bo jak chcesz dobrze wypasc przed kims to chyba zalezy ci takze na szczegolach, ona lubi sie bawic i mialbym plusa duzego gdybym tez ladnie tanczyl. razem nie mozemy pocwiczyc bo wyjechala i wraca tuz przed weselem... prosze podpowiedzcie jakies kroczki... ;)