Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProteCion

podrywanie dojrzałych kobiet

Polecane posty

Gość ProteCion

jak poderwać dojrzałą kobiete tak 30-40 lat tylko na seks ? ;)

Gość Dojrzala to?
wg Ciebie lat powinna miec.....?

Gość dfbdfbdf
Normalnie bez owijania w pieluchy ! delikatnie. miło, stanowczo - odmówi za pierwszym razem ....? nie przejmuj sie nastepnym juz nie , a jak nie jeszcze to kolenym juz bedzie twoja .

Gość pierwsza druga lepsza
dfbdfbdf - dobrze powiedziane

Gość Dojrzala to?
Polemizowalabym. Kobieta,ktora ma doswiadczenie w sex odmawiajac daje do zrozumienia "idz szukaj dalej nie jestem Toba zainteresowana":) Dojrzala nie chwyta sie brzytwy -szuka precyzyjnie,dokladnie wie czego i kogo ;)

Gość svgrgawg
no tak bo w tym wieku to my tylko się nadajemy na seks bo na związek to młodsze i ładniejsze, własnie dlatego mam depresję.

Gość ProteCion
czyli jak mam do niej podejść pogadać na byle jaki temat i dac jakoś do zrozumienia że szukam fajnej erotycznej przygody z taką kobieta jak ona ?

Gość pierwsza druga lepsza
w sumie tak, nie zastanowilam sie.. ale chyba to prawda ze za ktoryms razem to raczej te niedojrzale sie zgadzaja. ale to trudno rozroznic, czasem w dojrzalym ciele niedojrzaly duch.

Gość ProteCion
tylko jakoś nie mam odwagi aby takie coś zaproponować jakiejś kobiecie którą spotkam na ulicy,restauracji itp ; /

Gość Dojrzala to?
Podeszlabym do tego tak-najpierw badasz grunt-czy jest zainteresowana Toba potem delikatnie aczkolwiek konkretnie naswietlasz sprawe i albo sie zgadza i idzie na calosc...albo znika ,zwyzywa i sie obrazi na amen;)

Gość Dojrzala to?
Jesli jest sie duzo mlodszym od wybranego nazwijmy"ciala":D(ostatnio zaslyszne okreeslenie)to trzeba byc ostroznym ...dojrzala kobieta sluch obserwuje baczniej niz nastolatka;)

Gość ProteCion
hmmm ale jeżeli widze taką napaloną 30-stke która mnie połyka wzrokiem ale jest z dzieckiem to jak mam to zrobić ? ps.jak coś to mam 20 lat

Gość matacz...,.,.,.,.,.
dojrzała wybiera :) tak ale z tego co ma do wyboru - bowiem dojrzała to sorki ale stara baba juz ! są młodsze chętne nie ma z tym problemu .

Gość motzz
z takimi to już nie jest łatwo. ciągną za sobą pewien bagaż doświadczeń. i na pewno nie zaczynałbym bariery bez jakiegokolwiek sygnału z ich strony. Wystarczy drobna iskierka i już cieszysz się prawdziwą kobietom.

Gość Dojrzala to?
:Dto ze polyka Cie wzrokiem nie znaczy ze jest napalona na sex z Twoim mlodym cialem:) Podejdz zagadaj...jak nie dostaniesz w pysk po kilku zdaniach to ciagnij dalej ;)

Gość ProteCion
wiem że są młodsze ale jakoś chciałbym spróbować z dojrzałą zadbaną kobietą która ma już doświadczenie w tych sprawach ;D

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wiec bacznie obserwuj wybraną kobietę , jesli jest szczesliwa - odpusc , bardzo trudna taka do zdobycia jak nie w ogole !!! jak smutna ! znaczy sie nie uklada w małzenstwie , maz jej nie stuka , maz nie kocha , za czymś teski itd. taka jest twoja jesli masz troche rozumu w glowie :)

Gość Dojrzala to?
matacz...,.,.,.,.,.-zauwaz jak czesto teraz mlodsi wybieraja starsze Baby jak nas nazwales;)

Gość dorcia3567
musi być bez stałego faceta i wyposzczona Okaż jej zainteresowanie seksem z nią ale z wyczuciem i dalej ona przejmie inicjatywę Jak jest rozbudzona seksualnie to masz pewność że skorzysta z okazji

Gość Dojrzala to?
E tam bez stalego-najmniej wazny aspekt;)Wazniejsze wg mnie jest to czy w zyciu czegos jej brak-czulosci,milosci,rozmowy ,sexu ....itd

Gość matacz...,.,.,.,.,.
tak bo wydaje sie im, ze nieudolnosci w sexie wynikają z winy kobiet , a nie ich samych , chcą zatem dojrzałą , bo wydaje sie im , ze taką to do orgazmu doprowadzą w mig , albo niedługo ! i ze taka to wie jak sie kochać - sorki , ale jak sie kochać to ma wiedziec facet !! a kobieta zawsze odda mu tyle ile jej facet da ! wiec nie marudz drogi mezczyzno , bo poza wyjatkami jednak to twoja wina , ze nie jestes z sexu z daną kobietą zadowolony . A ze kazda jest inna , nie mozesz jednego wyuczonego szablonu stosowac do wszystkich ! - kobiet :)

Gość 30 latkaaaa
ja jestem śliczną 30 latką i nie mam okompletnie ochoty na seks, wkurza mnie jak każdy facet myśli że jak ma 30 lat tzn że jest niesamowicie napalona i poleci na wszystko co się rusza nawet na takiego szczyla jak ty. Ja sprawiam wrażenie smutnej i gdybyś się na to nabrał podszedł do mnie i zagadał czy bym nie chciałą się z tobą przespać to byś dostał w pysk.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
oj nie czepiac sie - doskonale wiesz co miałem na mysli !

Gość Dojrzala to?
Matacz w jednym sie zgadzam;)kazda kobieta to inna gwiazda;)inna gadka i szmatka by trafic do wspolnego loza;)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
NIE MA KOBIET NIE DO ZDOBYCIA ! (poza wyjatkami ) KAZDA JEST DO ZDOBYCIA - TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !!

Gość Dojrzala to?
i umiejetnosci :D Milego dnia ;)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
czyli sposobu !!!!

Matacz, sorry, ale jakimis stereotypami strasznie tu walisz :P niby dlaczego to facet ma ZAWSZE lepiej znac sie na seksie? Przeciez to jasne, ze ktos, kto stawia pierwsze kroki w seksie pod okiem doswiadczonej kochanki w przyszlosci sam ma wieksze szanse stac sie doskonalym kochankiem :) nikt nie rodzi sie geniuszem w tych sprawach a niejedna kobieta woli w lozku nawet troche niedoswiadczonego kochanka, niz 40-letniego buca, ktory twierdzi, ze jest mistrzem seksu, bo spal z 50 kobietami

Gość ProteCion
a mieliście już takie przygody z takimi kobietami ? ;)