Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaaa

PREZENT NA ŚLUB DO 250 ZŁ

Polecane posty

Gość szukajacaaa

proszę o rade. ślub kolegi, nie jakiegoś tam bardzo dobrego, ale zaprosił i obiecałam, że pójdę...pytanie co kupić? macie jakieś propozycje? cena do 250 zł:(

Gość moze podpytaj co chcą
a jesli nie masz możliwości to moze jakiś ładny kpl pościeli .Tego nigdy za dużo ...Moim zdaniem nie powinnś kupować takich rzeczy jak : żelazko ,toster czy mikser ...bo potem młodzi dostają po 3 takie same

Gość moja propozycja jest taka
lepiej dać kasę niż kupować prezent, zwłaszcza jeżeli nie masz zielonego pojęcia, czego potrzebują młodzi (a skoro szukasz porady na forum, to najwidoczniej nie masz...). Istnieje duże ryzyko, że kupisz coś, co im się nie spodoba/nie będzie potrzebne/nie będzie takie, jak oni by chcieli... a za kasę kupią sobie to, co będzie im potrzebne.

Gość szukajacaaa
jasne, że kasę najlepiej ale wtedy pasowałoby dać ze 400 zł...prezent zawsze wychodzi taniej.myślałam o zestawie sztućców...

Gość szukajacaaa
jakieś inne pomysły?

Gość moja propozycja jest taka
to chodzi o to, żeby było taniej czy lepiej dla młodych? :O Lepiej dać300 zł niż kupić prezent który im się do niczego nie przyda :O

Gość mikamikamikaaadoooo
moim zdaniem nie kupuj pościeli, ja np. wole sama sobie wybierać takie rzeczy niż dostawac już z wzorem którego nie dostałam daj 250 do koperty:)

Gość mikamikamikaaadoooo
moim zdaniem młodzi nie są debilami i nie będą liczyć, kto im ile dał i się fuczyć o to, że jeden mniej a jeden więcej daj 250 tyle ile masz - a jak koleżanka sobie źle pomyśli z takiego powodu o tobie, to znaczy że jest g.... warta ja i mój mąż mielismy różne sumy w kopertach i w życiu byśmy nie oceniali kogoś za to ile nam dał robiliśmy imprezkę bo chcieliśmy, zaprosiliśmy osoby które chcieliśmy widzieć i w żadnym wypadku nie "wymagaliśmy" aby nam dawali tyle by jak to mówią "zwróciło się"

Gość gskghala
a czy ten kolega ma jakąs pasję no nie wiem motory samochody piłak nożna ?

koperta lub coś przydanego np. zestaw porządnych noży, to się przyda a pościeli i ręczników pewnie dostaną full poza tym nie wiesz w jakiej się gustują.