Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbjde

niemile polozne

Polecane posty

Gość oj tam
Położne i pielęgniarki są od tego żeby pokazać jak się dzieckiem opiekować, nawet jeżeli chodzi o głupią pieluszkę. Nie każdy miał wcześniej styczność z niemowlakiem.

Gość u mnie była jedna
szpital w malutkim mieście - średnio jeden poród dziennie, nie robiła nic przez cały dyżur, poza kąpielą noworodka i porannym obchodem w asyście lekarza...

Gość elżuńka
Oj wy chyba nie wiecie o to znaczy niemiła położna. Niemiła położna to taka która ma do Ciebie pretensje o to że jesteś za głęboka i ona nie umie Ci zbadać rozwarcia bo ma za krótkie palce. Niemiła położna to taka która kłuje Cię po kilkanaście razy na jednej ręce w celu założenia wenflona i krzyczy na Ciebie że nie widać u Ciebie żył. A kiedy z jej powodu się rozpłaczesz przykuta do łóżka na porodówce to nawet nie poda Ci chusteczki do nosa. O pomocy to sobie możecie pomarzyć. Niemiła położna nawet ze swoich obowiązków nie wywiązuje się należycie. Ja na taką trafiłam... Masakra...

Gość gość
A co w tym komentarzu było wrednego Autorko? Większa część wpisów na tym forum jest 100 razy gorsza, a jakoś nie zniechęca Cię wchodzenie tu i pisanie :D

ja slyszalam jakies straszne opowiesci o polskich szpitalach;/// o rodzeniu na materacu - z braku lozek, o kobietach z martwymi ciazami na jednej sali z tymi ktore za chwile rodza, o poloznych rzucajacycj komentarze typu "zrobic umial, a przewinac nie" itd. itp. masakra ;///

Gość gość
Do tej co pampersa nie umiała dziecku zmienić.A co ty przez całą ciąże kobieto robiłaś.No tak wybierałaś wyprawkę,super butelki i pełno innych rzeczy a podstawowych umiejętności nie potrafisz a wymagasz od kogoś innego.Większość z was to przewrażliwione mamuśki,które z byle powodu obrażają się nawet jak położna nie tak spojrzy.Języka nie masz czy jaki grom.