Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do wiary ludzie!

12skizto twierdzi,ze dorabianie sobie powoduje uszczerbki

Polecane posty

na psychice. czy ona jest normalna?????:O

jasne.:O

nie wyzywaj mnie! za smarkata na to jesteś mamusia wie ,ze sie tak wyrarzasz w internecie?????

A co to znaczy wyrarzasz? Ja znam tylko słowo wyraŻasz :D Koniec dyskusji, analfabeto.

wyrażasz *mój bląd - to nie znaczy,ze mozesz mnie wyzywać. Ktoś powinien zgłosić to wreszcie na policję.

Gość cosmogirl
wakacje sie skoncza i kazdy wroci do szkoly :)

a kim ty jestes zeby stawiac diagnozy?psychologiem??? nie tylko tak ubliżasz...coś z tym trzeba wreszcie zrobić.

Gość cosmogirl
nie tak nerwowo dziewczyny :D

Póki co nie użyłam wobec nikogo słów za które mogłabym ponieść jakiekolwiek konsekwencje, więc proszę mi tu nie grozić, bo nic to nie da :)

to niech mnie nie wyzywa od analfabetek i idiotek ja sobie wypraszam,nie raz wyzywala inne dziewczyny,jest wulgarna.

Gość forumowe doktore
rozmowa z 12skizto - to jest już uszczerbek na zdrowiu:classic_cool:

Gość cosmogirl
to tylko net, a wy sie tak tym przejmujecie jakby w real'u to sie dzialo

ale mogłabyś się zachowywać normalnie a nie rzucać mięsem w każdą stronę! tak owszem,wyzwiska są podstawą.. nieraz już mnie tu wyzwałaś

Gość cosmogirl
nie przejmuj sie, przeciez to o jej kulturze swiadczy, a nie twojej :D jak ktos nie ma wystarczajacych argumentow to uzywa wulgaryzmow, ot co

Gość fhdfh
nie do wiary ludzie! jestes idiotka i stul dziub. Czepiasz sie dziewczyny jakby niewiadomo co ci zrobila. Po prostu jest ladna, to cie tak boli? hahaha

odpierdolcie się wreszcie od skizto :O:O:O sami ją obrażacie, wiecznie nękacie, tworzycie tematy byleby była szykanowana, a gdy ona broni się przed tym wszystkim to podnosicie bunt i straszycie policją :O:O:O NO LUDZIE! ILE WY MACIE LAT?!

Gość cosmogirl
ladna, nie ladna, co to ma do rzeczy? chyba nie powiesz mi ze ladna aparycja usposabia czlowieka do wyzywania, poza tym po czym wnosisz ze jest ladna ? po zdjeciu 1/2 twarzy ?

Nie obrażam ludzi, którzy są wobec mnie kultralni :) Więc jeśli była taka sytuacja to swoje za uszami też pewnie masz :O Dyskusja bez sensu. Chcesz to zgłosić to droga wolna, ale może najpierw zrozum to, że coś w stylu jak obrażanie w internecie/na forach powoli staje się normą i żadnym organom odpowiadającym za porządek nie chciało by się wyłapywać każdego który to uczyni :)

nic mnie nie boli :) nie jest brzydka zgadzam się,ale bez przesady..każdy kto jej coś powie od razu jest zwyzywany i niby jej zazdrości, no ludzie! Czy to tak wiele,że wymagam trochę szacunku??

a Ty okazałaś jej szacunek, wykorzystując wypowiedź wyrganą z kontekstu, byleby zszargać jej wizerunek? takich rzeczy nie robi się ludziom, którzy są nam obojętni emocjonalnie, a nie wyobrażam sobie, żeby wywołała w Tobie inne uczucia niż zazdrość, bazując jedynie na kafeteryjnej wymianie słów.

Gość kup sobie ten malinowy
faktycznie ostatnio duzy szum wokol tych dwoch dziewczyn,smiem nawet tiwerdzic ze same wywolują to zamieszanie a pozniej udają pokrzywdzone!! Po prostu nie reagujcie ludzie,kultura wymaga szacunku..jak widac nie kazdy ja posiada i tyle,czesć 🖐️

Gość cosmogirl
:D nie rozumiem w ogole argumentacji typu ze ktos zazdrosci, niby czego ?? blond czupryny i kreski na oku, przeciez ona jest zwykla dziewczyna jakich pelno na ulicy, nawet nie widac jej figury, nie wiem czym sie tu podniecac, brzydka nie jest, ale nie mozna kazdemu wmawiac ze jej zazdrosci ! ja jej na bank nie zazdrosze :D zwyczajnie nie mam czego, jestem brunetka i wole brunetki :P

chcialabym tylko żebyś miała do ludzi z forum troche szacunku..wiesz internet internetem,niby tylko forum ale są tutaj takze ludzie starsi!!!! Miłego dnia!

nie chodzi o sam wygląd, a o szum kafeteryjny i ogólne zainteresowanie jej osobą. trzeba przyznać, że jest tu jedną z najbardziej rozchwytywanych postaci.