Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bądź tu mądry

jaki sposob odzywiania najlepszy?

Polecane posty

Gość bądź tu mądry

jest tyle sprzecznych inf że człowiek wariuje:( co lepsze wegetarianizm czy moze dieta ze sporą zawartością białka? co zagwarantuje atrakcyjny wygląd, szczupłą sylwetkę, ladna cerę i dobre samopoczucie? wariuje juz, naczytałam sie o witarianiźmie ale nie wiem czy to dobry pomysł nie wiem juz czy trzeba zzastosować glodówke zeby skóra była ładna? mam sucha skóre nadodatek zaskórniki na twarzy, plecach, ramionach, dekoldzie., to moja zmora, jest na to rada:(

Najlepszy jest umiar, dzieki czemu mozesz jesc wszystko = nie popadasz w monotonie. Zaopatrz sie w mineraly: http://www.google.dk/search?q=schindeles+mineraly&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=nCH&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&source=hp&q=schindeles+mineraly+pl+sklep&pbx=1&oq=schindeles+mineraly+pl+sklep&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2983l3690l1l3867l6l5l0l0l0l0l247l823l0.2.2l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=d0f70b04c2ba40c4&biw=1920&bih=939

Gość wwrrr
Wegetarianizm i dieta ze spora zawartoscia bialka wcale sie nie wyklucza 🖐️ (poza tym, wegetarianizm jest dieta na czyste sumienie raczej, a nie na dobry wyglad - do tego samo niejedzenie miesa nie wystarczy).

Gość bądź tu mądry
DeMorai sugerujesz ze ten proszek jest lepszy od wit w tabl? pewnie ze wzgl ze jest se skały czyli naturalny, dobrze rozumuje, ale czy to jest skuteczne? jesli tak to dlaczego tak mało popularne czyli słowem jeść mało tak?? a co z zapotrzebowaniem kaloryucznym? za duzo źle, za mało jeszcze gorzej bo niby przemiana materii spada, nie wiem, zwariowac mozna:o

Jesli chcesz utrzymywac wage na stalym poziomie ... to jedz zgodnie z zapotrzebowaniem. Proszek jest dobry, nie kosztuje nie wiem jakich pieniedzy, sprobuj, po 2 tygodniach nie poznasz swoich paznokci ;) I tak jak pisalem ... roznicuj jedzenie :)

Gość mroczne niebo
chyba oczywiste jest to,ze trzeba znalezc zloty srodek, jesc wszhytsko co zdrowe, dostarczac sobie tyle, ile potrzeba tluszczow,l weglowodanow, bialek, witamin, z roznbych, zroznicowanych zrodel, do tego ruch i jest super

Gość cbadef
Dieta wegańska - to jest to - złoty środek gr.Małgorzata Desmond i Dr.Edyta Biernat z pierwszego w Polsce Centrum Medycyny Żywienia, leczą za pomocą diety nawet bardzo ciężkie choroby i osiągają rezultaty lepsze niż w leczeniu Farmakologicznym, wręcz odstawiają ludzi z brania lekarstw.Zaledwie po kilku tygodniach(a czasami dniach) po wprowadzeniu właściwych zmian (min.: nisko-tłuszczowa Roślinna dieta - wegańska, styl życia) lekarstwa przestają być potrzebne. Poziomy cholesterolu, insuliny, cukru normują się na tyle że lekarstwa stają się zbędne. http://www.youtube.com/watch?v=9-kafePoe4c

Gość bądz tu mądry
zastanawiałam sie nad dietą wegańską, ale jednak ciężko by było, widomo rodzina, imprezy...nie moge sie alienowac pozatym jak org odzwyczai sie juz na dobre od miesa i prod zwierzecych to powrotu pewnie nie bedzie, a ciąża w przyszłości chyba trzeba dobrze sie na tym znac zeby nie zrobić sobie krzywdy:( chociaz musze przyznac ze kilka dni na owocach bardzo korzystnie wpływa na cere... dzieki wszystkim za rady