Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy jak ona skonczy studia

Jak moja corka skonczy studia!!! Nie wiem co robic?

Polecane posty

Corka w tym roku miala bronic licencjat. Jednak od 3 miesiecy jest matka, ojciec dziecka z ktorym byla dwa lata zostawil ja i bedzie jej placil miesiecznie 600 zlotych alimentow. Jestem wsciekla na nia ze tak zniszczyla sobei zycie, zaden mezczyzna juz jej nie bedzie chcial. I zostanie sama z dzieckiem i pewnie nawet tego licencjatu nie zrobi. Czy powinnam kazac jej sie wyniesc? Dzwonilam juz do swoich tesciow(bylych!) i zabronilam im pomagac corce.

POMOCNA MAMUSIA WPIERDALA SIĘ W NIE SWOJE ŻYCIE, NIE DOŚĆ ŻE ZABRANIA POMÓC INNYM TO I SAMA CHCE WYRZUCIĆ CÓRKĘ NA ZBITY PYSK. OBY TO DO CIEBIE NA STAROŚĆ WRÓCIŁO, KROWO JEDNA

Gość LittleMe
Gratuluję, zamiast pomóc córce chcesz ją wyrzucić. Świetna matka z Ciebie i dajesz genialny przykład.

Gość afsadsdfas
O dobrej przyszlosci dla swojej corki to juz mozesz zapomniec.

Gość fhhty
wspołcszuje twojej córceee ze ma taka matke

Ale ona powinna skonczyc ten licencjat, pozniej dwa lata magistra i na koniec studia doktoranckie. Byloby o wiele lepiej gdyby zainwestowala w siebie, rozwijala sie a nie bawila sie w pieluchy. Ja urodzilam ja jak mialam 18 lat, w tym samym momencie wyszlam tez za maz i szybko sie z jej ojcem rozwiodlam.

Gość stokroteczkkkka
chyba prowokacja, nie wierze, ze sa takie glupie matki :(

Gość LittleMe
I mogłaby to zrobić, gdyby miała oparcie w Tobie. Niestety jeśli ją wyrzucisz, to z 600zł alimentów trafi do przytułka albo domu samotnej matki i nici z kariery naukowej.

Gość rfrrr
stracisz córke i wnuczke/wnuczka wes sie opanuj i zaopiekuj nia to twoja córkaaa!!!!!!!!!!!!!!! zal mi cie kobieto

Gość kjnjknmjk
prowo nie odpisujc

Studia to nie wszystko, ilu teraz mgr-ów na bezrobociu? w dzisiejszych czasach trzeba mieć fach w ręce albo dobry pomysł na biznes a studia zawsze można sobie zrobić dodatkowo. Jako matka powinnaś ją wspierać a nie rzucać kłody pod nogi

Ja sie meczylam sama. Nie mialam oparcia ani w matce ani w tesciowej. Teraz moja tesciowa chcialaby wnuczce pomagac przy dziecku? wykluczone, wiem ze nie powinnam sie na to zgadzac. Gdy bylam w ciazy to bylam w trakcie konczenia szkoly zawodowej, tez moge powiedziec ze gdyby mi ktos pomogl pomoglabym pojsc do szkoly sredniej a potem na studia. Tylko ze nie mialam na to szans, a moja corka ma miec.