Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gskghala

Kto sie zna na wysiłku fizycznym ??

Polecane posty

Gość gskghala

Bo mam pewien problem otóż średnio u mnie z kondycją nawet powiedziałabym że tragicznie non stp albo samochód albo fotel w pracy, w kazdym razie zaczęłam jeździć na rowerze i dziś przejachałam całe 10 minut :/ i prawie zwymiotowałam :/ wie ktoś czy to normalne ? Cały czas mnie mdli po tej jeździe choć teraz troche mniej. Doda tylko że jadłam o 10-00 a o 13-00 pojechałam na rower.

nie nauczona wysiłku to pozniej tak jest : ) ale to nic mozna pocwiczyc : ) najlepszy wysiłek to bieg bo rower za duzo nie daje

Gość policjant ens
może masz coś z żałądkiem nie chce cie straszyć ale to może byc rak

Gość gskghala
sosssssss nie chce ćwiczyc żeby schudnąc bo jestem szczupła bardziej zależy mi na kondycji a bieg chyba za bardzo by mnie obciążył jak na początku ćwiczeń tym bardziej że w ogóle nie lubię biegać. Czyli twierdzisz że ten rower nie wyrobi kondycji ? I zdając się na Twoją wiedzę :) jak myslisz ile musiałabym jezdzić na tym rowerze żeby mnie już nie mdliło po wysiłku ? policjant weź mnie nie strasz :/

jestes w pełni zdrowa tylko nie masz kondycji : ) jak przez całe zycie nie uprawiało sie sportów itp to ciezko ze nagle płuca beda przystosowane do wysiłku : ) najlepszy jest bieg ale jesli juz tak lubisz ten rower to musisz dostosowac czas do swojego organizmu : ) przejechałas 10 min ale jakim tempem ? szybko czy po prostu zwykła jazda?

Na Twoim miejscu najpierw zaczęłabym inną gimnastykę bo na rowerze troche wstyd jak taka zmachana jeździsz :D pewnie czerwona po pysku jak burak :p lepiej kup sobie stacjonarny na początek

1. Mozliwa ciaza 2. 3 godziny po posilku = skad mialas miec energie 3. Jesli nie cwiczylas to skad niby mialabys miec kondycje? 4. Zacznij sie wysypiac Kazda aktywnosc fizyczna jest dobra, jednak jesli jestes niewyspana, zle sie odzywiasz ... to czesto sie ona po prostu nie udaje.

Gość z twoją kondycją jest marnie
zacznij od spacerów, rower, basen, taniec a i biegać zaczniesz :)

Gość gskghala
to była w średnim tempie jazda bo po szybkim tempie to bym chyba zeszła na zawał :) W sumie to przerwałam jazdę bo mi była strasznei niedobrze było :/ a co do biegów kiedyś ich próbowałam i to nie dla mnie, roweru tez nie lubię żeby było śmiesznie :) ale nie mam innego pomysły na poprawę kondycji jak własnie ten rower. Nie jestem czerwona na pysku ani zziajana po po prostu mi niedobrze anawet jakbym była czerwona to mało mnie obchodzi czy to będzie wstyd czy nie. W domu mam rower stacjonarny ale póki jest lato to wolę jezdzic na świeżym powietrzu.

Gość gskghala
W ciązy nie jestem nie spałam z nikim pół roku więc to nie możliwe :P a co do spania to faktycznie kompletnie się ostatnio nie wysypiam. Ale niedawno byłam i wyspana i w miare najedzona a niedobrze po jezdzie tez mi było, dlatego zastanawiam się ile muszę jezdzić żebym już nie musiała czuć tych mdłości

Gość tiojaa
lepiej się przebadaj bo to mi wygląda niebezpiecznie, możesz być na coś chora bo po 10 minutach jazdy nie ma prawa mdlić zdrowego człowieka !!!

To pewnie przez to, ze z nikim od pol roku nie spalas!!! Polecam najpierw seksik ... a pozniej na rower ;)

Gość bez nickuuuu
zrób badania krwi podstawoowe i zobaczysz czy aby na pewno wszystko ok bo mi sie wydaje ze to nienormalne

Gość do kucharekkkk
mi sie wydaje, ze dlatego ze tak dawno jadlas i dlatego ci se niedobrze zrobilo..;/ powinnas cos zjesc

Gość gskghala
ale to nei było z głodu bo jak juz pisałam kiedyś byłam najedzone i było to samo

Gość vska9843
YYYY a po co jezdzisz na rowerze jak co niedobrze ?? jak ci sie żygac chce to nie jezdzij proste jak drut jasne jak slonce

Gość do kucharekkkk
moze zacznij od cewiczen w domu.. przysiady, rowerek na podlodze, brzuszki, sklony, rozciaganei, rano wstaniesz i zobaczysz po na przyklad na poczatek 20 powtorzeniach kazdego czy masz zakwasy...

Gość TJ7FBU
nie masz kondycji !!!!!! Dlatego ci niedobrze to jest normalne i tak jest zawsze na początku, najpierw sobie jeździj na rowerze rekreacyjnie poćwicz troche w domu i z czasem będzie lepiej.