Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggghgfg

pytanie do mężczyzn, opinia mężczyzn

Polecane posty

Gość hggghgfg

Czy uważacie kobiety w okularach za atrakcyjne? Ja mam 21 lat, jestem zadbana, szupła, modnie się ubieram itd w miarę mam powodzenie czy słyszę komplementy od mężczyzn (ale nie jestem rozchwytywana, przeciętna). Od lat noszę soczewki, a etraz kupiłam sobie okulary, ładne, porządne z czarnymi oprawkami dość duże, kwadratowe. Wydaje mi się, że dobrze w nich wyglądam...i tutaj pytanie, czy mężczyzną podają się też kobiety w okularach? Czy są dla Was atrakcyjne, sekswone czy od razu je skreślacie?

tu nie ma prawdziwych facetow ;p a propos okularow - mam kolezanke okularnice - nigdy nie narzekala na powodzenie, ma teraz męża ale nie nosila okularow w grubych oprawkach, tylko w cieniutkich takich ktore nie rzucaja sie w oczy

Boskie masz te okulary, podkreslaja atrakcyjnosc Twojej twarzy, sprawiaja, ze wygladasz w nich olsniewajaco. Dzieki nim prezentujesz sie niezywkle urodziwie, gdy zdejmujesz okulary facetom robi sie smutno, chca Cie w nich podziwiac, chca na nie patrzec, dzieki czemu robi im sie przyjemnie. Twoje okulary sa fantastyczne, kobiety Tobie zazdroszcza i zycza Tobie, bys je zgubila, tudziez, by je Tobie ktos ukradl. Jestes niesamowita w tych okularach :)

Gość dkssdopopds
Każdy chce być rozchwytywany,bez względu na płeć , jeśli tylko taki masz problem to sobie daruj Bo to jest dar oprócz urody trzeba mieć jeszcze to coś a to maja tylko nieliczni

Gość wiesz to trzeciorzędne
:D

Gość hggghgfg
Nie chodzi mi o sam wygląda. Ale jak meżczyźni patrzą na kobietyw okularach, bo normalne jest, że najpierw patrzymy na kogoś wizualnie tym bardziej jak go nie znamy. I każdy ma coś na co zwraca w wyglądzie uwagę... i tutaj pytanie, czy kobiety w okuarach tracą na atrakcyjnosci w oczach mężczyzn czy nie?

Nie "to coś" a seksapil czy jak kto woli prezencję. Liczy się dopasowany do sylwetki ubiór rodzaj chodu i talent do flirtu a przede wszystkim dystans do sobie który bezpośrednio wynika z pewności siebie i małej ilości kompleksów. Dodatkowo uśmiechnięta kobieta zawsze wygląda na 20 lat :D

Gość dkssdopopds
Jeśli jak twierdzisz jesteś ładna, okulary nie są przeszkodą. Bo ładnej we wszystkim ładnie

Gość dkssdopopds
A autorka tematu przypadkiem nie ma na i mnie Milena?

Gość ptasiek nastroszony
dobrze dobrane okulary dodają nosicielce punktow iq , oraz czesto zwodniczo urzekaja mezczyzn

Gość taki jeden samowaty
ja lece na kujonki i nauczycielki więc chyba wypowiadać się nie muszę :)