Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaa@

Faceci co myślicie o tym.

Polecane posty

Gość malwinaa@

nie przeszkadzałoby wam gdyby wasza kobieta sie nagle troche zaniedbała? np. nie ogoliła przez tydzień nóg, zaniedbała włosy, wyskoczyłoby jej kilka pryszczy :) czy straciłaby coś w waszych oczach? czy nie zwracacie na to uwagi? prosze o szczerość :D

Gość jeszcze żadna ze mną
tygodnia nie wytrzymała więc nie wiem..

Gość taki jeden samowaty
ja to dziwny jestem.......... Nigdy nie zwracałem uwagi na wygląd poza 2 rzeczami : Bilizna ... gorsety pończoszki podwiązki :))))) Loczki... po prostu kocham i za każda kobietą z loczkami się obejrzę A poza tym nie zwracam uwagi. Czasem słyszę na roku że ze mną to kobieta będzie mieć ciężko...

Gość ptasiek nastroszony
tylko dwie rzeczy by mnie ruszaly brak higieny [ odor z piczy i tluste cialo i wlosy, oraz opuszczenie sie w obowiazkach w lozku

ptasiek nastroszony... Od kiedy sprawy lozkowe to obowiazek? Popatrz, a ja cale zycie wierzylam, ze to przyjemnosc nie obowiazek... :D Czlowiek sie cale zycie uczy ... :))

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahaha widzisz bez kafe ani rusz

czego oczy nie widzą tego sercu nie żal , wiec jakby moja kobieta zapuściła włosy na nogach ale nosiła przy tym długie spodnie i ja bym tego nie widział to by mi nie przeszkadzało :)

Gość hujemuje
piczekson a jakbyś zobaczył u niej te włosy na nogach to co?

no nie wiem sam... w zasadzie to nie miałem kobiety takiej samej w sobie ani z włosami..to zależy czy byłyby straszne ...czy kochałbym ją...