Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttttreswa

MOJ INSTRUKTOR SIE SPOZNIA!!!

Polecane posty

zaczelam jazdy na prawko a moj instruktor - taki starszy gosciu wciaz sie spoznia - 10-15 min. szlag mnie trafia ale boje sie wygarnac mu , bo chyba dobrze uczy jest mily no i glupio mi klocic sie ze starszym dziadkiem. ale w koncu to moja kasa jest tracona, te 15 min z kazdej jazdy to sie uzbieraja w koncu w ladne moze nawet i 4 godz ktore przepadly a ja zaplacilam.. co robic :(

powiedzieć . Grzecznie zwrócić uwagę ,ze Ty za ten czas zapłaciłaś. A czy dobrze uczy wkrótce sie przekonasz :D

Gość ptasiek nastroszony
ale z czym sie spoznia? z wytryskiem?

Gość tubka
Twoje pieniądze Twój czas. Godzina jazdy to 60 min i powinna tyle trwać. Skoro wchodzisz do auta np 18.15 to masz prawo jeździć do 19.15.

no ale nawet jakbym np chciala potem gratis godziny te ktore nie wyjezdzilam przez spoznienia to moze mi powiedziec ze nie mam dowodu na to, bo przeciez nie mam..

Gość dziewczyno
zrób coś z tym natychmiast, miałam tak samo a siedziałam jak mysz pod miotłą. okropnie żałuje że nic nie powiedziałam tej kupie obiboków. Przemnóż sobie te 15 min przez ilość godzin jazdy to wtedy może zobaczysz ile tracisz. Upomnij się o swoje pieniądze!

toteż nie czekaj aż jeszcze więcej będizesz stratna tylko reaguj na bieżąco . I tak jesteś i czas i pieniądze i umiejetności w plecy .

no tak.. nawet myslalam czy nie zmienic instruktora ale to mala szkola, inni instruktorzy sa pozajmowani na najblizsze 2 miesiace .. w moim malym miescie nie ma konkurencji wiec nie boją się chyba. i robia co chcą. no i dodam ze konczymy tez z 10 min wczesniej ale powiem szczerze ze tego to mi akurat nie zal bo jak mam np 3 godz jazdy pod rzad to ze stresu i zmeczenia jakos nie zal mi tego ze 10 min wczesnije konczymy,, nawet lepiej ale kurcze faktycznie nastepnym razem upomne sie i zobaczymy czy piskutkuje a jak nie to co wtedy?

Gość tubka
a podpisujesz się pod każdą jazdą, którą odbyłaś? To się postaw i powiedz, że nie podpiszesz, bowiem 45 min to nie jest godzina zegarowa, a za tyle zapłaciłaś więc Ci się należy. Każde 15 min mniej Twojej jazdy, to mniejsze koszty paliwa i eksploatacji pojazdu, wiec cena kursu powinna o ten czas być pomniejszona.

nie podpisuje sie, tak trzeba??? no widzisz to ten moj mnie w kulki leci.. jak mu powiem ze chce sie podpisywac to pewnie mnie wysmieje

Gość tubka
to pewnie nawet ewidencji ci nie prowadzi. jakaś szmerana ta twoja szkoła nauki jazdy. Ma obowiązek prowadzić ewidencję, jak policja Was zatrzyma do kontroli to musi udokumentować jazdę( czy np. nie jest na lewo) W kulki leci jak nic. Zapytaj ile godz już masz wybrane

on cos tam gmera w papierach cos sobie wpisuje, szkola jedyna w miescie i istnieje od kilkunastu lat, ludzie ogolnie zadowoleni.. ehh nie wiem..