Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ThePaolka

Ładna jestem ??? Szczerze.

Polecane posty

Gość Hej wiecie że
ona jest siostrą Jolki Rutowicz, przyjrzyjcie się, jak dwie krople wody po prostu

Gość wqds
nie otwiera mi sie zdjęcie ale nienawidzę ruskich :O więc na pewno byś sie mi nie spodobała :O

Gość nata83
Za ostre rysy. Uważam, że ładniej wyglądają dziewczyny o bardzej naturalnym wyglądzie, ale to jest moje zdanie i nie musicie go podzielać.

Gość Aleatia
Moim zdaniem każdy powinien znać swój system wartości. Żaden dojrzały człowiek nie zadałby takiego pytania. Najważniejsze jest widzieć samemu swoje zalety i wady. Powinnaś sama wiedzieć czy jesteś ładna a nie szukać odpowiedzi na forum. Zawsze tak jest że jednemu się spodobasz a drugiemu nie, na szczęście każdy ma inny gust. Spójrz w lustro i sama odpowiedz sobie na to pytanie. Pozdrawiam

Gość kombinezonka
i jeszcze ściemnia że jest modelką, kto takie modelki zatrudnia? Bo chyba nie poważna agencja, tam preferuje się raczej odmienny typ czyli naturalność i dziewczęcość tj. witalność i młodość, czego naszej spalonej szalonej brak

Gość Aleatia
Kombinezonka, po ostatnich wydarzeniach z 10latką wszystko jest możliwe;p

Gość kombinezonka
nie mówmy o dewiacjach. Niech siedemnastolatka będzie siedemnastolatką a nie zniszczoną babą

Gość Aleatia
Też jestem tego zdania, naturalność przede wszystkim.

Gość kombinezonka
mi zwyczajnie szkoda takich dziewczyn, bo na własne życzenie się oszpecają, a autorka ma zadatki żeby wyglądać korzystnie

Ani nie jesteś ładna, ani brzydka. Jedyne słowo, jakie przychodzi mi na myśl, to nijaka. Szkoda, bo same siebie niepotrzebnie oszpecasz, a mogłabyś być ładną dziewczyną. Przede wszystkim zrezygnuj z solarium, nie ma nic gorszego, niż skóra w kolorze skwarka, co upodabnia Cię do robotnicy z plantacji w Południowej Karolinie :-o Zrezygnuj też z takiego makijażu oczu, nieumiejętnie zrobiony jest po prostu tandetny i przestań farbować włosy. Wszędzie ostatnio widać panny z włosami pomalowanymi na nienaturalny czarny lub ciemny brąz :-o Figurę masz fajną, ładny uśmiech i kolor oczu. Styl ubierania, też jest ok, tylko, że przy błędach, które popełniasz (patrz wyżej) czasami wygląda trochę tandetnie.

Gość Alex_Paige
Masz 165cm wzrostu, farbowane straszne wlosy, zaburzone proporcje twarzy, kiepski makijaz, wielki kinol, nie pozujesz do aktu, wiec NIE JESTES modelka, a co najwyzej sredeniej urody dziewczyna. Jak dla mnie z daleka smierdzisz plastikiem. Szkoda, ze takie profile zasmiecaja maxmodels. I nie przemawia przeze mnie zazdrosc, tylko zawodowa profesja, jestem bookerem jednej z ogolnopolskich agencji modelek.

Na Twoim profilu masz coś takiego jak : ZNAKI SZCZEGÓLNE :) nic nie napisałaś? Napisz, proponuje wpisać : TWARZ :)

Gość ojejejejejejjjjj123
ja pierdole leczcie się ,jest ładna ,ale ma za DUZO MAKIJAŻU wiec wygląda starzej. tak, jestes ładna