Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jderrr

Mam 32 lata i nie chce zostac ojcem!!!

Polecane posty

Gość jderrr

Mam 32 lata, jestem wyksztalcony i bylem dwukrotnie zonaty. Ale ojcem jak nie bylem tak nie jestem i nie chce nim zostac. Wszyscy w otoczeniu sa zdziwieni ze nie mysle o ojcostwie i dobrze mi z tym. Czy cos ze mna nie tak?

Gość moje życie jest bezsensu
Też tak mamy :D Ja nie chce być matką :classic_cool:

Gość To już wiadomo
Wiadomo już dlaczego BYŁEŚ żonaty i to dwukrotnie. Wątpię, by któraś normalna kobieta chciała dziecko z podwójnym rozwodnikiem, tak więc nie masz się co martwić.

Gość jderrr
Ja nie chce byc ojcem, wole cisze spokoj. Zdobylem jakies tam wyksztalcenie, zalozylem swoj wlasny interes, mam mieszkanie wlasnosciowe i to mi wystarczy do szczescia. Problem jest z rodzina ktora dziwi sie ze bylem dwa razy zonaty i z zadnego zwiazku nie mam dziecka. Wszyscy wysuwaja wnioski ze jestem bezplodny.

Gość madzia Q
to nie jest dziwne że nie chce dzieci ale że jesteś na tyle głupi że mając 32 lata byłeś dwa razy żonaty, kurde jakim trzeba być debilem :D

Gość jynka
i co to były sluby kościelne ? Z tą całą idiotyczną szopką czyli z przysięgą że do śmierci cię nie opuszczę z pierwszym tańcem, oczepinami i innymi idiotycznymi zwyczajami które panna młoda przeżywa jak idiotka a to i tak z reguły i przetrwa kilku lat.

Gość jynka
otulona_snem czyli idiotko dla zabawy skłądasz przysięge ? Dla ciebie słowa w zdrowiu i chorobie .... i że cie nie opuszczę aż do śmierci warte są tyle co nic ? To tylko świadczy o twoim pustostanie w głowie.

Gość jynka
taaa co drugi się rozwodzi i akurat co drugiemu ktoś umiara yhymm to raczej debilne podejscie do małżenstwa takich jak ty i autora

Gość jynka
a taki masz znaczenie że dla ciebie slub czy koscielny czy cywilny to zabawa bo za nudno w zyciu masz a nie nic powaznego i godnego uwagi.

Gość do aftora
mając 32lata i bez potomstwa? Pewnie nie masz wytrysku, a skoro tak to czeka Cię gruczolak stercza. Poszukaj w necie a w związku z tym zmieisz podejście do seksu i dzieci.NN PS: a na starość do łóżka, gdzie będziesz konał, nie będzie miał kto podać Ci szklanki wody i zdrchniesz jak pies pod płotem. Zatem zastanów się.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
jestes normalny , nie krzywdż innych (kobiet) a będzie okej:D

Gość do mądrali
Napisz pełnym zdaniem o co Ci biega chłopie.

Gość do mądrali
poza tym do kogo kierowałeś swojego posta?

Gość jderrr
Z każdym dniem coraz bardziej myślę o wazektomii, to chyba najlepsze rozwiązanie. Do tej pory zawsze się zabezpieczałem.

Gość chyba poyebało kotka w locie
Według mnie nie powinieneś decydować się na wazektomię. Może po prostu rób to, co do tej pory-zabezpieczaj się, bo jeśli kiedyś jednak zapragnąłbyś mieć dzieci to po wazektomii większych szans na to nie masz, bo zabieg ,,w drugą stronę" udaje się tylko w około 20-30% przypadków.