Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

showmelovee

Niestrawność

Polecane posty

Od paru dni wystepuja u mnie objawy takie jak mdlości, problemy z oddawaniem stolca, tak jakby ciezki zoaldek .. Gdy robie sie juz glodna i przegryze kromke chleba juz mam uczucie pelności .. za chwile glod i tak w kolko .. Pije tylko wode niegazowana i rumianek .. Po ilu dniach to ustepuje i czym sobie pomoc ?

Ciaza wykluczona .. robilam test wyszedl negatywny . Kochalam sie z chlopakiem , jakiś tydzien temu, byla prezerwatywa i do wytrysku nawet nie doszlo . Cykl mialam 45 dniowy ale to przez zakazenie gronkowcem zlocistym ..

okej ;) . Ostatnio troche poszalalam z tym jedzeniem .. Dzien przed tym wszystkim zjadlam kebaba . Rano bagietke czosnkowa i mozarelle .. potem kawa u babci i sie zaczelo .. wieczorem jakoś przeszlo wiec wypilam sobie piwo . wiem ze malo rozsadne to .. i juz wtedy wystapily mdlości .. Ogolnie to juz tak trwa 4 dni .. niby z dnia na dzien jakoś lepiej bo nie czuje juz takiej kluski w gardle, tylko nadal lekkie mdlości, uczucie pelności ..

Gość chyba poyebało kotka w locie
jak nie ustąpi to do dok, ale na razie.... możesz wypić zieloną herbatę, tyle że wrzuć na niepełną szklankę wrzątku ze 4 torebki( ma być bardzo mocna) a to poprawić 2 tabletkami regulaxu. przeczyści cię konkretnie.myślę, ze organizm sam to zwalczy, ale z czasem a czas oznacza ból, niestety...

Nie mam ani tego ani tego .. jutro sie po to wybiore albo na izbe przyjec .. choc moze juz jestem przewrazliwiona ;(((

Gość kup tabletki ziołowe
przeciw niestrawnosci taka nazwa sa dobre nawet na kaca

Gość hejka_ja
popić rano na czczo dobry soczek z acai, np. Mistify z synergyclub. świetny na problemy z uk. pokarmowym, wzdęcia itd.

Gość bartoszkmieć

Polecam olej konopny albo herbatę konopną, bardzo dobrze działają na problemy trawienne. Ja zazwyczaj po filiżance herbaty czuje ulgę. Pomaga pozbyć się bólu a takze wzmaga apetyt. Ja zamawiałem na konopnymarket.pl, mają sprawdzone i dobre produkty.