Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzegorz24

czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży/ mam sie bać?

Polecane posty

witajcie, dziewczyna bierze tabl. antykoncepcyjne te tańsze lekarz jej przepisał koło15zł/op. bierze już rok, zawsze kochaliśmy się z gumką i z tabl. Niedawno namówiła mnie abym wsadził bez gumki na chwilkę na samym początku stosunku. Włożyłem ale penis był suchy(nie wyciekł ten płyn jeszcze) kilka razy wsadziłem i tyle. Czy jest duże prawdopod. że zajdzie od tego?:/

oczywiście że nie... jak sie bierze tabletki to można to robić bez dodatkowych zabezpieczeń jakim jest np. gumka

no wiem ale ja niedoświadczony i bardzo sie boję, poza tym te tabletki to nie sa jakieś bóg wie jakie tylko podstawowe, ginekolog jej przepisał co fakt ale cóż... Strach jest nawet po tych paru razach.

nie ma czegoś takiego jak tabletki "podstawowe" lub "bóg wie jakie", wszystkie tabletki anty chronią ta samo dobrze (99%), mają różne składy i producentów ale skuteczność antykoncepcyjna jest we wszystkich taka sama

Gość uuuuklaaat
o jezu ...czlowieku nie ma sie czego bac ,..jak dziewczyna bierze tabletki a ty wlozyles tylko na chwile i tylko na poczatku ...to tu ciazy nie bedzie ....wyluzuj troche

nic sie nie okaże bo nie ma sie co okazać.... bierze tabletki ANTYKONCEPCYJNE a nie aspiryne, one same w sobie są wystarczającą antykoncepcją, nie trzeba stosować gumek, a Ty panikujesz bo na chwile bez gumy włożyłeś, dajcie spokój...